minishoot

Een fotoshoot .... je staat niet te springen, maar die profielfoto die je nu gebruikt kan echt niet meer. Je hebt nieuwe foto's nodig die je kunt gebruiken voor social media of je website. Een mooi portret waar je ontspannen op staat. Simpel, snel en zonder poespas, 1 outfit, 1 achtergrond. Dan is de minihoot precies wat jij zoekt.

Meer informatie lees je onder de afbeeldingen.

01 / 14
DE SHOOT

Ik ontvang je in mijn daglichtstudio in Apeldoorn. Als je wil adviseer ik je welke kleding die jij hebt meegenomen het best geschikt is voor jouw shoot. Ook neem ik graag wat tijd om elkaar een beetje te leren kennen met een kopje koffie of thee. De ontspanning die we daarmee creëren zie je altijd terug in het resultaat. Maar weet je zelf wel wat je aan wil trekken en heb je weinig tijd dan laten we dat achterwege en kan je binnen een half uur weer buiten staan.


DE OPLEVERING

Je foto's worden zorgvuldig bewerkt in photoshop. Ik kies voor een bewerking die past bij jouw uitstraling. Het is dus zeker geen one size fits all. Tijdelijke imperfecties (denk aan een puistje, een blauwe plek of een wondje) worden desgewenst verwijderd. Je ontvangt een mail met een link naar jouw persoonlijke online gallery met een selectie van je foto's. De foto's zijn voorzien van een logo en nog niet downloadbaar. Uit deze selectie mag jij zelf je favorieten kiezen. Dat doe je heel eenvoudig door op het hartje te klikken dat bij elke foto staat. Ik stuur je een betaallink en na ontvangst van je betaling ontvang je de door jou bestelde foto's (uiteraard zonder logo) in websize, geschikt voor digitaal gebruik.


VISAGIE

Wil je een professional voor jouw make-up en haar? Iemand die je niet zwaar in de make-up zet, maar precies weet wat er nodig is om jou te laten stralen? Ik werk met een vast team van fantastische professionals en heb de beste prijs voor jou geregeld. Check hier het team van visagisten. Uiteraard mag je dit ook zelf regelen.


JOUW INVESTERING

Deze shoot kost € 150,-

De prijs is inclusief de eerste 3 foto's van jouw keuze, studiohuur, voorgesprek en ebook.

Meer foto's bestellen kan natuurlijk altijd. Je betaalt € 20,- ex BTW per extra foto.

Afdrukken bestellen kan ook. De prijzen vind je in jouw persoonlijke gallery.

Professionele visagie en haarstyling is optioneel bij te boeken.


Boeken?

Overtuigd dat dit jouw shoot is of heb je nog een vraag? Klik hieronder op de button shoot boeken of informatie aanvragen en vul je gegevens in. Afhankelijk van jouw voorkeur neem ik contact op via mail, whatsapp of telefonisch en bespreken we wat je wensen zijn. Als je de shoot wil boeken maken we gelijk een afspraak. Ik stuur jou een gratis e-book met tips en praktische informatie ter voorbereiding.


Je kunt ook eerst nog even lezen wat mijn werkwijze is, hoe anderen de shoot hebben ervaren of nog wat meer voorbeelden van fotohoots bekijken. FAQ's vind je hier.