minishoot

Een fotoshoot .... je staat niet te springen, maar die profielfoto die je nu gebruikt kan echt niet meer. Je hebt nieuwe foto's nodig die je kunt gebruiken voor social media of je website. Een mooi portret waar je ontspannen op staat. Simpel, snel en zonder poespas, 1 outfit, 1 achtergrond. Of je wil wel eens ervaren hoe een fotoshoot gaat, of het iets voor jou is. Of je hebt beperkt budget. In al deze gevallen is de minihoot precies wat jij zoekt.


DE SHOOT

Ik ontvang je in mijn daglichtstudio in Apeldoorn. Als je wil adviseer ik je welke kleding die jij hebt meegenomen het best geschikt is voor jouw shoot. Ook neem ik graag wat tijd om elkaar een beetje te leren kennen met een kopje koffie of thee. De ontspanning die we daarmee creëren zie je altijd terug in het resultaat. Maar weet je zelf wel wat je aan wil trekken en heb je weinig tijd dan laten we dat achterwege en kan je binnen een half uur weer buiten staan.


DE OPLEVERING

Je foto's worden zorgvuldig bewerkt in photoshop. Ik kies voor een bewerking die past bij jouw uitstraling. Het is dus zeker geen one size fits all. Tijdelijke imperfecties (denk aan een puistje, een blauwe plek of een wondje) worden desgewenst verwijderd. Je ontvangt een mail met een link naar jouw persoonlijke online gallery met een selectie van je foto's. De foto's zijn voorzien van een logo en nog niet downloadbaar. Uit deze selectie mag jij zelf je favorieten kiezen. Dat doe je heel eenvoudig door op het hartje te klikken dat bij elke foto staat. Ik stuur je een betaallink en na ontvangst van je betaling ontvang je de door jou bestelde foto's (uiteraard zonder logo) in websize, geschikt voor digitaal gebruik.


VISAGIE& styling

Wil je een professional voor jouw make-up en haar? Iemand die je niet zwaar in de make-up zet, maar precies weet wat er nodig is om jou te laten stralen? Ik werk met een vast team van fantastische professionals en heb de beste prijs voor jou geregeld. Weet je niet welke kleding je moet dragen? Ik werk samen met een geweldige stylist waar ik je desgewenst mee in contact breng. Uiteraard mag je dit ook zelf regelen.


BOEKEN?

Hieronder vind je een overzicht van de basisprijs en de verschillende opties die je kunt bijboeken. Klik ze eenvoudig aan en klik op verzenden. Zodra de boeking binnen is neem ik contact met je op om je wensen te bespreken en de shoot te plannen. Ik stuur jou een gratis e-book met tips en praktische informatie ter voorbereiding.ja ik wil de minishoot boeken!


Vul je contactgegevens in en stel zelf je shoot samen.

Zodra je aanvraag binnen is neem ik contact met je op om de shoot te plannen. Je kunt in dit formulier ook eerst nog een vraag stellen.


Je contactgegevens zijn veilig en worden alleen gebruikt voor deze aanvraag, tenzij je aangeeft de mailing te willen ontvangen. Je gegevens worden nooit aan derden verstrekt. (zie privacyverklaring)

niet verplicht, wel handig voor contact via whatsapp

Je kunt je makkelijk weer uitschrijven.

FOLLOW ME ON INSTAGRAM
@amindafotografie