GET YOUR SHOT!


Hoe vaak zie je het; een vakantiekiekje of een selfie als profielfoto op LinkedIn, zakelijke socials of je website. Ik snap het; je vindt dat je er leuk op staat en het is zo'n gedoe om een foto te laten maken. Bovendien is het duur.

Als fotograaf weet ik waarover ik het heb als ik je vertel dat je foto waarmee jij jezelf presenteert belangrijker is dan jij denkt. De twee voor de hand liggende bezwaren kan ik zo wegnemen: een goede foto is geen gedoe. Je drinkt gezellig een bakkie koffie of thee in mijn studio en daarna maken we wat foto's. Binnen een half uurtje is de klus geklaard.

En duur is het ook niet. Niet voor jou als mijn Broodfonds-collega!

Ik heb namelijk een prachtige aanbieding voor je. Hieronder zie je wat voorbeelden en vertel ik je er alles over.

Dit is een kleine greep uit de foto's die ik heb gemaakt in mijn gezellige daglichtstudio in Apeldoorn. Er zijn vele stijlen mogelijk. Van strak en helder tot zacht en sfeervol. We bespreken eerst wat je nodig hebt en waarvoor je de foto's wil gebruiken en daar pas ik de stijl van de foto's op aan. Een basic shoot duurt, zoals gezegd, een half uur en levert je 5 portretten op. Deze shoot kost normaal gesproken € 175,- ex BTW, maar als jij jouw shoot boekt op een datum in de maand juli of augustus dan betaal jij slechts € 87,50 ex BTW. Dat is een korting van 50%!


Hoe je jouw shoot boekt? Klik op de button hieronder. Vink 'zakelijke profielshoot' aan en vermeld in het vakje 'actiecode' MEERWAARDE. Ik neem dan contact op om jouw shoot in te plannen. Zie ik jou deze zomer?


Hartelijke groet,

Carla Manten