aminda - the colours of your soul

Mijn naam is Carla Manten en ik ben fotograaf. Naast fotografie in opdracht trek ik er graag op uit om in beeld te vangen wat mijn hart raakt. Door schoonheid, kwetsbaarheid, vorm of kleur die ik benadruk door de manier van fotograferen en de manier van nabewerking. De beelden nemen je mee in de wereld door mijn ogen; the colours of your soul. Verwerkt tot photoart die rust, stijl en sereniteit uitstraalt. Alle producten zijn met liefde gemaakt voor jou, om zelf van te genieten of om cadeau te geven. Ik hoop dat je het mooi vindt. Niets voor niets heet de webshop Aminda, wat zoveel betekent als "waard om geliefd te zijn".


over de fotograaf

Fotograferen doe ik al vanaf mijn vroege jeugd, mijn eerste camera kreeg ik van mijn ouders op mijn zestiende bij de diplomauitereiking van de middelbare school. Sindsdien fotografeer ik met enthousiasme, maar eigenlijk altijd als hobby, naast mijn werk als eventmanager. Van 2013 tot 2016 volgde ik diverse opleidingen aan de fotovakschool en groeide uit tot professioneel fotograaf met een specialisatie in portret- en reportagefotografie. In 2020 ben ik definitief gestopt als eventmanager en werk nu fulltime als fotograaf.

Door mijn focus als fotograaf in opdracht kwam ik er nooit echt aan toe om er met mijn camera op uit te trekken en vrij werk te maken. Zonder doel, gewoon omdat ik het leuk vind. Toch is dat iets wat ik heel graag doe en ik besloot dan ook daar structureel tijd voor te maken. Vanuit dat voornemen ontstond ook de behoefte mijn werk dat ik met zoveel liefde en plezier maak, te delen met anderen. En zo kreeg Aminda vorm. Ik werkte maandenlang aan maken, selecteren en bewerken van de mooiste foto's, zocht leveranciers om van de foto's mooie producten te maken en bouwde mijn eigen website.

Het feit dat jij dit leest en op deze website aan het rondneuzen bent betekent hopelijk dat iets je aanspreekt. Als je daarvan iets met me wil delen, dan kan dat via een berichtje op social media of de contactpagina van deze website. Leuk als je die moeite wil nemen. Ik lees het graag!

Ben jij ook dol op Aminda Photoart? Dan kun je je aanmelden voor de Aminda Photoartlover mailing. Je krijgt dan elke maand gratis downloads en een kortingscode, exclusief voor iedereen die zich heeft ingeschreven. Geen zorgen, we gaan heel discreet om met jouw gegevens en je kunt je altijd heel makkelijk weer uitschrijven. Meer daarover kun je lezen in onze privacyverklaring die je vindt in de footer. 

 


Alle beelden in deze webshop zijn gemaakt door Carla Manten Fotografie en gedrukt in kleine oplage, waardoor je echt iets bijzonders in huis haalt.


 

©carlamantenfotografie 

Niets van deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen, gedrukt, gebruikt en/of verspreid zonder schriftelijke toestemming.

 

© 2020 - 2021 Aminda | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel