corporate fotografie

Je wil graag laten zien waar jouw bedrijf of organisatie voor staat. Hoe de sfeer is, welke mensen er werken. Ik loop mee en schiet wat er gebeurt of we maken een draaiboek en zetten verschillende situaties in scene. Het kan allebei. Met visagie en styling, of gewoon zoals het is. We zoeken een geschikte locatie of schieten de plaatjes op de werkvloer. In overleg is er van alles mogelijk. De foto's zijn heel geschikt voor je website, het jaarverslag, je brochure of je corporate magazine.


Is je interesse gewekt? Scroll dan even naar beneden voor voorbeelden van bedrijven die je voorgingen en voor meer informatie.

01 / 18
DE SHOOT

We ontmoeten elkaar op de afgesproken locatie. De shoot kunnen we net zo uitgebreid maken als nodig is. We kunnen situaties in scene zetten, met figuranten of alles laten vastleggen zoals het is. Met visagie en styling, of lekker naturel. In overleg is er van alles mogelijk. Hoeveel tijd de shoot in beslag neemt is afhankelijk van de wensen.


DE OPLEVERING

De foto's worden zorgvuldig bewerkt in photoshop. Ik kies voor een bewerking die past bij de gewenste uitstraling. Het is dus zeker geen one size fits all. Je ontvangt een mail met een link naar jouw persoonlijke online gallery met een selectie van de mooiste foto's. die je kunt downloaden in HR (voor print) en in websize, geschikt voor digitaal gebruik. De factuur ontvang je per mail.


VISAGIE

Wil je een professional voor make-up en haar? Iemand die precies weet wat er nodig is voor de finishing touch? Ik werk met een vast team van fantastische professionals en heb de beste prijs voor jou geregeld. Check hier het team van visagisten.


JOUW INVESTERING

Nadat we de wensen hebben besproken ontvang je een offerte op maat.


Boeken?

Overtuigd dat dit jouw shoot is of heb je nog een vraag? Klik hieronder op de button shoot boeken of informatie aanvragen en vul je gegevens in. Afhankelijk van jouw voorkeur neem ik contact op via mail, whatsapp of telefonisch en bespreken we wat je wensen zijn. Daarna ontvang je een offerte op maat.


Je kunt ook eerst nog even lezen wat mijn werkwijze is, hoe anderen de shoot hebben ervaren of nog wat meer voorbeelden bekijken. FAQ's vind je hier.