gefeliciteerd!

Je hebt een shoot gewonnen!!!


De shoot is een portretshoot voor 1 persoon in mijn daglichtstudio in Apeldoorn. Maar wat houdt dat precies in? Dat ga ik je hieronder allemaal vertellen. Heb je daarna nog vragen, stel ze gerust!


Je komt op de afgesproken datum en tijd naar de studio. Daar babbelen we even onder het genot van een kopje koffie of thee. We praten over waar je de foto's voor wil gebruiken bij voorbeeld. Welke achtergrond je het mooist vindt en welke kleding daar het beste bij past. Je mag wat verschillende setjes meenemen, maar de shoot doen we in 1 outfit en ook bij 1 achtergrond in de studio. Je kunt ook gebruik maken van de studiogarderobe. Na de shoot ga ik aan de slag met jouw foto's en zodra ze klaar zijn ontvang je een persoonlijke gallery in je mailbox en/of via whatsapp. Net wat jij het liefst wil. In de gallery vind je de 3 mooiste foto's die je kunt downloaden in websize, geschikt voor digitaal gebruik.

kan ik meer uit de shoot halen?


Ik kan me voorstellen dat je dat zou willen. Je wil bij voorbeeld graag een visagist. Niet omdat je zwaar opgemaakt wil worden, maar omdat het fijn is zeker te weten dat dat allemaal goed zit, precies zoals jij het graag wil hebben. Het kan ook zijn dat je deze gewonnen shoot wil gebruiken om jezelf nu eindelijk eens die up close & personal shoot te gunnen (klik hier als je eerst even wil nalezen wat die shoot precies inhoudt). Het leuke is dat je alle foto's in de gallery krijgt, dus je hoeft niet te kiezen. Je kunt deze shoot desgewenst uitbreiden met visagie. Als je dat wat lijkt dan is dit je kans om voordelig een upgrade te boeken.


wat kost de upgrade?


Visagist boeken € 85,-

Upgrade naar Up close & personal basis € 199,-

Upgrade naar Up close & personal inclusief visagie € 275,-


hoe gaat het nu verder?


Het is nu eerst aan jou om te genieten van het feit dat je een shoot hebt gewonnen! Vervolgens denk je er even over na of je een upgrade wil. Voor alle duidelijkheid: dat hoeft niet hoor. Ik doe met alle plezier de shoot met jou zoals je hem gewonnen hebt. Wil je graag gebruik maken van een upgrade dan heb je hierboven al kunnen lezen wat de kosten zijn. Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW. Zie je het zelf helemaal niet zitten, maar weet je wel iemand die je een plezier kan doen met jouw gewonnen shoot, eventueel met upgrade? Natuurlijk kan dat ook. Het is jouw prijs, jij mag bepalen! De enige voorwaarde is dat jij nog dit jaar gebruik maakt van jouw gratis shoot.


Ik laat het nu even bij jou. Stuur me een berichtje of bel of mail me als je eruit bent. Dan maken we zo snel mogelijk een afspraak voor jouw shoot!

De contactgegevens vind je hier.

Tot ziens in de studio!


Liefs,

Carla