jij als ondernemer

Je kunt nog zulke strakke teksten schrijven, maar beeld geeft de eerste indruk en bepaalt de sfeer en uitstraling. De foto's op je website en socials, in je brochure of corporate magazine roepen een gevoel op en zijn daarmee van doorslaggevend belang voor de keuze van de klant voor jou .... of niet! Met mijn zakelijke fotografie wil ik je graag helpen te laten zien wie je bent en waar je voor staat.


Samen zoeken we naar wat jouw bedrijf uniek maakt, jouw eigenheid. Jouw persoonlijkheid is namelijk wat jou onderscheidt van je concurrenten die doen wat jij doen. Daar ligt dus ook de focus bij jouw shoot. We bepalen samen welke locatie daar het best bij aansluit. Hoe uitgebreid we dat doen is up to you!


Is je interesse gewekt? Scroll dan even naar beneden voor voorbeelden van ondernemers die je voorgingen en voor meer informatie.

01 / 16
DE SHOOT

Ik ontvang je in mijn daglichtstudio in Apeldoorn of we spreken af op een locatie die past bij jou als ondernemer. Een combinatie is ook mogelijk. Tijdens ons voorgesprek hebben we al uitgebreid besproken wat je wensen zijn en heb ik nagedacht over hoe jij het best tot je recht komt. Tijdens de shoot laat ik je steeds wat resultaten zien om af te stemmen of we nog op een lijn zitten. Ik weet zeker dat het jou helpt te ontspannen als je ziet hoe mooi de foto's zijn. Dat is het moment dat je er vertrouwen in krijgt (als je dat nog niet had) en - heel belangrijk - dat je ontspannen raakt en er lol in krijgt. Vanaf dat moment schieten we de mooiste plaatjes. We? Ja, we! Een goede fotoshoot is teamwork, jij en ik samen.


DE OPLEVERING

Je foto's worden zorgvuldig bewerkt in photoshop. Ik kies voor een bewerking die past bij jouw uitstraling. Het is dus zeker geen one size fits all. Tijdelijke imperfecties (denk aan een puistje, een blauwe plek of een wondje) werk ik weg, daar zie je niks meer van. Je krijgt een mail met een link naar jouw persoonlijke online gallery. De foto's zijn dan nog niet downloadbaar en er staat een logo in. Uit deze selectie mag jij zelf je favorieten kiezen. Dat doe je door op het hartje te klikken dat bij elke foto staat. Ik stuur je een nieuwe gallery met door jou bestelde foto's zonder logo. Je kunt ze downloaden in HR (die heb je nodig voor print) en in websize, geschikt voor digitaal gebruik. De factuur ontvang je per mail.


VISAGIE

Wil je een professional voor jouw make-up en haar? Iemand die je niet zwaar in de make-up zet, maar precies weet wat er nodig is om jou te laten stralen? Ik werk met een vast team van fantastische professionals en heb de beste prijs voor jou geregeld. Check hier het team van visagisten. Uiteraard mag je dit ook zelf regelen.


JOUW INVESTERING

Studioshoot € 450,-

Locatieshoot € 495,-

Combinatie € 595,-

Prijzen zijn ex BTW en reiskosten


De prijs is inclusief de eerste 10 foto's van jouw keuze, studiohuur, voorgesprek en ebook.

Meer foto's bestellen kan natuurlijk altijd. Afdrukken bestellen kan ook. De prijzen vind je in je gallery.

Professionele visagie en haarstyling kan ik voor je boeken, maar mag je ook zelf regelen.


Boeken?

Overtuigd dat dit jouw shoot is of heb je nog een vraag? Klik hieronder op de button shoot boeken of informatie aanvragen en vul je gegevens in. Afhankelijk van jouw voorkeur neem ik contact op via mail, whatsapp of telefonisch en bespreken we wat je wensen zijn. Als je de shoot wil boeken maken we gelijk een afspraak. Ik stuur jou een gratis e-book met tips en praktische informatie ter voorbereiding.


Je kunt ook eerst nog even lezen wat mijn werkwijze is, hoe anderen de shoot hebben ervaren. FAQ's vind je hier.