Mooie foto's van jou. Niet omdat het moet, maar omdat je het jezelf gunt! Foto's waarop je jezelf helemaal herkent, maar met iets extra's. Iets wat je eraan herinnert dat je mooi bent zoals je bent. Dat het belangrijk is je eigenheid te omarmen. En daar in een veilige omgeving helemaal voor te gaan. Let go of who you think you should be and embrace just who you are!


Een ode aan je vrouwelijkheid, je kwetsbaarheid èn je kracht. Uitbundig of ingetogen, in je mooiste jurk of lingerie, net wat bij jou past. Maar altijd dichtbij en persoonlijk. Hoe ver je daarin wil gaan is helemaal up to you. Samen ontdekken we hoe jij het mooist tot je recht komt. Je boekt de shoot basic of inclusief, visagie en (haar)styling, zodat alle ingrediënten aanwezig zijn om jou te laten stralen. Je kunt ook een prachtige bewaarbox bestellen met jouw mooiste foto's.


Deze shoot is gegarandeerd een boost voor je zelfvertrouwen!

Je kunt de shoot boeken in 2 verschillende stijlen. Een combinatie is ook mogelijk.

super vrouwelijk

klik hieronder voor tarieven

Stijlvolle foto's van jou op je vrouwelijkst. In mooie lingerie of andere kleding waarin jij je mooi en vrouwelijk voelt. In het ebook dat je krijgt als je deze shoot boekt, geef ik tips en uitleg, zodat jij helemaal tot je recht komt!

portretstijl

klink hieronder voor tarieven

Mooie portretten van jou in verschillende stijlen en achtergronden. Up close & Personal, met de nadruk op wie jij bent als persoon. Ingetogen of uitbundig, net wat bij jou past!

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Hieronder kun je alvast lezen hoe zo'n shoot in zijn werk gaat. Als je jouw shoot hebt geboekt krijg je een e-book waarin nog veel meer wordt uitgelegd en waarin allerlei tips en adviezen staan zodat jij alvast voorpret hebt en je lekker kunt voorbereiden op jouw bijzondere moment.

DE SHOOT

Ik ontvang je in mijn daglichtstudio in Apeldoorn. We beginnen met koffie of thee en een gesprek waarin we elkaar wat beter leren kennen. Laat voor dit moment al je to-do-lijstjes voor wat ze zijn, alles wat je van jezelf moet laat je los. Het is nu tijd voor jou! Als je wil word je mooi opgemaakt door de visagist die ook je haar stijlt zoals jij dat graag wil. Een stylist kan je adviseren over je kleding. Als je je eigen kleding meeneemt kijken we eerst even samen naar wat jij hebt meegenomen. Een mooie jurk, blouse, lingerie, wat voor kleding dan ook, het is allemaal goed zolang jij je er geweldig in voelt. De studiogarderobe staat ook tot jouw beschikking en kan een mooie aanvulling zijn op jouw eigen kleding. Als je er helemaal klaar voor bent zet ik jouw favoriete muziek op en gaan we samen op zoek naar de beste manier om jou te laten stralen. Tijdens de shoot laat ik je af en toe wat resultaten zien. Dat stelt gerust en maakt enthousiast en helpt je om helemaal te ontspannen. Deze shoot duurt ongeveer 2 uur, plus tijd voor visagie en styling als je dat boekt, dus houd rekening met een halve dag.


DE OPLEVERING

Je foto's worden zorgvuldig bewerkt in photoshop. Ik kies voor een bewerking die past bij jouw uitstraling. Het is dus zeker geen one size fits all. Tijdelijke imperfecties (denk aan een puistje, een blauwe plek of een wondje) haal ik weg, daar zie je niks meer van. Daarna ontvang een mail met een link naar jouw persoonlijke online gallery met je mooiste foto's. Vervolgens kun je de foto's downloaden in websize (aantal is afhankelijk van wat je geboekt hebt) en kies jij zelf welke foto's je geprint wil hebben.


Bij het boeken van de shoot kun je nu ook kiezen voor een mooi luxe bewaarbox met de 25 mooiste foto's in fine-art print, formaat 15x23. Dit is een prachtige kwaliteit print waar jullie foto's super mooi op uitkomen. Elke foto is een klein kunstwerkje op zich. Klik hier voor meer informatie of klik op 'luxe bewaarbox' in het menu.VISAGIE & STYLING

Visagie en haarstyling klinkt misschien een beetje als een luxe. Of je bent bang dat je dan niet als jezelf op de foto gaat. Niets is minder waar! Je moet het zien als onderdeel van de bijzondere ervaring die jij jezelf gunt! Het resultaat is niet dat je zwaar in de make-up gezet wordt zodat je jezelf niet meer herkent. Nee, de visagisten die zich aan Aminda hebben verbonden luisteren goed naar jouw wensen en zorgen voor een mooie, niet glimmende uitstraling die precies jouw mooiste punten benadrukt. Als je deze shoot boekt inclusief visagie dan regel ik een visagist die jou helemaal in de watten gaat leggen. Wel make-up maar doe je liever je haar zelf? Ook dat kan. Weet je niet welke kleding je moet dragen? Ik werk samen met een geweldige stylist waar ik je desgewenst mee in contact breng.


TARIEVEN & BOEKEN

Hier vind je een overzicht van de basisprijs en de verschillende opties die je kunt bijboeken. Vink ze eenvoudig aan en klik op verzenden. Zodra de boeking binnen is neem ik contact met je op om je wensen te bespreken en de shoot te plannen. Ik stuur jou een gratis e-book met tips en praktische informatie ter voorbereiding. Zijn de kosten van een fotoshoot te hoog voor jou om in 1x te betalen? Vink dan het vakje termijnbetaling aan op je boekingsformulier. Dan bespreken we samen wat er mogelijk is.NB. Deze shoot is alleen voor vrouwen.

FOLLOW ME ON INSTAGRAM
@amindafotografie