let's go outside

Het mooie weer komt eraan! Tijd om naar buiten te gaan. Foto's van jou te maken als je helemaal in je element bent. Niet poseren, gewoon lekker spelen. Even helemaal niks, alleen jij, ik en het zand dat nog warm is van de zon.


Hoe klinkt dat? Even alles loslaten, zelfs het idee dat je op de foto gaat. Even helemaal de aandacht voor jou. Voor hoe je je voelt, hoe fijn het is dat zand dat nog warm is van de zon tussen je tenen te voelen. Hoe fijn het is daarin te rennen, je haren wapperend in de wind. In het zand te liggen, te rollen, het tussen je vingers door te laten lopen, samen met je to do lijstjes en iedereen die iets van je wil. Nu even alleen jij en aandacht voor wie jij bent als je even niks hoeft. Durf jij dat? Wil jij dat?

Lees dan vooral even verder!


PS. Deze shoot kan eventueel aangepast worden voor zakelijke doeleinden.


DE SHOOT

De shoot vindt uiteraard buiten plaats. Ik heb gekozen voor een bijzondere buitenlocatie: het Kootwijkerzand.

Dit is de grootste actieve zandverstuiving van Europa, ontstaan door overbegrazing en het afplaggen van heideplaggen, in een ver verleden. Je vindt er zandduinen en bizarre bomen met opengewaaide wortels en loslopend wild. Een prachtig decor voor jouw foto's. We ontmoeten elkaar op de parkeerplaats van de uitkijktoren, Houtvester van Het Hoffweg 3775, Kootwijk. Daarna lopen we samen naar de plek waar we jouw foto's gaan maken. Of beter gezegd: waar ik foto's ga maken en jij lekker gaat genieten van dit moment, het gevoel van het zand tussen je tenen en de zalige warmte van het zonnetje, nog voelbaar in het zand. De shoot duurt ongeveer 3 kwartier.


DE OPLEVERING

Je foto's worden zorgvuldig bewerkt in photoshop. Tijdelijke imperfecties (denk aan een puistje, een blauwe plek of een wondje) haal ik weg, daar zie je niks meer van. Zodra je foto's klaar zijn ontvang je een mail met een link naar jouw persoonlijke online gallery. Daarin vind je jouw allermooiste foto's waarvan je er 10 gratis kunt downloaden in websize. Eventuele prints of extra foto's kun je bestellen.


Bij het boeken van de shoot kun je nu ook kiezen voor een mooi luxe bewaarbox met de 25 mooiste foto's in fine-art print, formaat 15x23. Dit is een prachtige kwaliteit print waar jullie foto's super mooi op uitkomen. Elke foto is een klein kunstwerkje op zich. Klik hier voor meer informatie of klik op 'luxe bewaarbox' in het menu.


BOEKEN?

Hieronder vind je een overzicht van de basisprijs en de verschillende opties die je kunt bijboeken. Klik ze eenvoudig aan en klik op verzenden. Zodra de boeking binnen is neem ik contact met je op om je wensen te bespreken en de shoot te plannen. Ik stuur jou een gratis e-book met tips en praktische informatie ter voorbereiding.


NB. Deze shoot is een individuele shoot en is niet bedoeld voor groepsfoto's. In de zomermaanden kun je een groepsshoot boeken tot 8 personen. Meer info vind je hier.

ja ik wil de let's go outside shoot boeken!


Vul je contactgegevens in en stel zelf je shoot samen.

Zodra je aanvraag binnen is neem ik contact met je op om de shoot te plannen. Je kunt in dit formulier ook eerst nog een vraag stellen.

De foto's van de basisshoot en in de bewaarbox kun je uiteraard zelf uitkiezen.


Je contactgegevens zijn veilig en worden alleen gebruikt voor deze aanvraag, tenzij je aangeeft de mailing te willen ontvangen. Je gegevens worden nooit aan derden verstrekt. (zie privacyverklaring)

niet verplicht, wel handig voor contact via whatsapp

Je kunt je makkelijk weer uitschrijven.

FOLLOW ME ON INSTAGRAM

@amindafotografie