let's go outside!

Het mooie weer komt eraan! Tijd om naar buiten te gaan. Foto's van jou te maken als je helemaal in je element bent. Niet poseren, gewoon lekker spelen. Even helemaal niks, alleen jij, ik en het zand dat nog warm is van de zon.


Hoe klinkt dat? Even alles loslaten, zelfs het idee dat je op de foto gaat. Even helemaal de aandacht voor jou. Voor hoe je je voelt, hoe fijn het is dat zand dat nog warm is van de zon tussen je tenen te voelen. Hoe fijn het is daarin te rennen, je haren wapperend in de wind. In het zand te liggen, te rollen, het tussen je vingers door te laten lopen, samen met je to do lijstjes en iedereen die iets van je wil. Nu even alleen jij en aandacht voor wie jij bent als je even niks hoeft. Durf jij dat? Wil jij dat?

Lees dan vooral even verder!

01 / 09
DE SHOOT

De shoot vindt uiteraard buiten plaats. Ik heb gekozen voor een bijzondere buitenlocatie: het Kootwijkerzand.

Dit is de grootste actieve zandverstuiving van Europa, ontstaan door overbegrazing en het afplaggen van heideplaggen, in een ver verleden. Je vindt er zandduinen en bizarre bomen met opengewaaide wortels en loslopend wild. Een prachtig decor voor jouw foto's. We ontmoeten elkaar op de parkeerplaats van de uitkijktoren, Houtvester van Het Hoffweg 3775, Kootwijk. Daarna lopen we samen naar de plek waar we jouw foto's gaan maken. Of beter gezegd: waar ik foto's ga maken en jij lekker gaat genieten van dit moment, het gevoel van het zand tussen je tenen en de zalige warmte van het zonnetje, nog voelbaar in het zand. De shoot duurt ongeveer 3 kwartier.


DE OPLEVERING

Je foto's worden zorgvuldig bewerkt in photoshop. Tijdelijke imperfecties (denk aan een puistje, een blauwe plek of een wondje) haal ik weg, daar zie je niks meer van. Zodra je foto's klaar zijn ontvang je een mail met een link naar jouw persoonlijke online gallery. Daarin vind je jouw allermooiste foto's die je nu kunt downloaden in websize. Eventuele prints kun je bestellen in de printshop.


JOUW INVESTERING

Deze shoot kost € 198,-

Daarvoor krijg je o.a.:

  • Een fotoshoot van 3 kwartier op het Kootwijkerzand
  • Een online gallery met jouw mooiste foto's
  • Gratis downloads van alle foto's in websize en de mogelijkheid om prints te bestellen.


Boeken?

Overtuigd dat dit jouw shoot is of heb je nog een vraag? Klik hieronder op de button shoot boeken of informatie aanvragen en vul je gegevens in. Afhankelijk van jouw voorkeur neem ik contact op via mail, whatsapp of telefonisch om een datum en tijd af te spreken.


Je kunt ook eerst nog even lezen wat mijn werkwijze is, hoe anderen de shoot hebben ervaren. FAQ's vind je hier.


NB. Deze shoot is een individuele shoot en is niet bedoeld voor groepsfoto's.