minishoot

Ter ere van de opening van mijn nieuwe studio kun jij nu een minishoot boeken. Zo kun je op een hele laagdrempelige manier ervaren hoe het eraan toe gaat tijdens zo'n studioshoot en het levert je ook nog eens 4 mooie bewerkte portretten op. De shoot duurt een half uur en is voor 1 persoon. Hoe werkt het?


Hieronder zie je de data en tijdvakken die nog beschikbaar zijn. Stuur mij een bericht met jouw eerste en eventueel een tweede voorkeur. Je ontvangt per mail een betaallink. Zodra jouw betaling binnen is, is jouw boeking definitief en kan de voorpret beginnen. Je ontvangt namelijk een e-book met allerlei informatie over bij voorbeeld kleding en poseren zodat jij je helemaal kunt voorbereiden op de shoot. Zo snel mogelijk, maar in elk geval binnen 3 weken, ontvang je een online gallery waar je de foto's zowel in HR (geschikt om zelf af te drukken) als websize (geschikt voor digitaal gebruik) kunt downloaden. Krijg je er al zin in?


Lees snel verder wat de kosten zijn en hoe je deze minishoot gratis kunt krijgen

Deze minishoot kost € 75,- exclusief 21% BTW. Het mooie is dat, wanneer je na afloop van de shoot besluit een uitgebreide shoot te boeken, je dat bedrag weer terugkrijgt in de vorm van korting. In dat geval is jouw minishoot dus helemaal gratis!

de volgende tijdvakken zijn nog beschikbaar


Helaas zijn alle plekjes al vergeven. Maar vanwege al het enthousiasme doe ik dit misschien binnenkort nog wel eens. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Geef hieronder jouw eerste en (optioneel) tweede voorkeur op en klik op aanvragen. Je ontvangt een betaallink per mail. Zodra je hebt betaald ben jij verzekerd van jouw plekje.