offerte corporate fotografie

Bonenkamp BV


Geachte heer van Venrooij,

Hartelijk dank voor uw aanvraag! Hieronder vindt u informatie over de shoot, de oplevering en natuurlijk de tarieven. Als una het lezen daarvan nog vragen hebt, stel ze gerust.

Uw aanvraag betreft corporate fotografie, waaronder headshots van ca. 25 personen en 5 à 10 beelden van de locatie zelf. De datum wordt in overleg bepaald.


Headshots zijn duidelijke, heldere profielfoto's voor een neutrale achtergrond, al dan niet vrijstaand, voor gebruik op website, visitekaartjes of als profielfoto. Deze foto's worden in dit geval gemaakt op locatie waar ik een mobiele studio opbouw.

Voor headshots zijn er 2 opties: vrijstaand of met een neutrale achtergrond. De vrijstaande foto's worden 'uitgeknipt' aangeleverd, zowel in JPG als in PNG (om de foto's ook daadwerkelijk vrijstaand te kunnen plaatsen). De neutrale achtergrond met een zweem van kleur en/of structuur neem ik mee naar de locatie of voeg ik in de nabewerking toe in photoshop. Hieronder vindt u van beide opties een aantal voorbeelden.


Voor de locatiefoto's is het, voor zover deze buiten worden gemaakt, belangrijk dat het niet regent. In deze tijd van het jaar is er tegen het eind van de middag vaak het mooiste licht. We zouden eerder op de middag de portretten kunnen maken en de locaties binnen, zodat we als laatste naar buiten kunnen, wanneer de zon mooi laag staat.De shoot

Voor de headshots bouw ik een mobiele studio op. Hiervoor heb ik ongeveer een half uur de tijd nodig. In het algemeen kan ik 10 tot 12 personen in een uur fotograferen. Bij 25 personen zal dit dus al snel 2,5 uur in beslag nemen. De locatiefoto's kunnen daarna vrij snel gemaakt worden, afhankelijk van de lichtomstandigheden. Ik hoor graag van tevoren of er veel daglicht is in de binnenruimtes, zodat ik kan inschatten wat ik aan licht moet meebrengen.


Indien gewenst kan ik zorgen voor visagie.

tarieven

Het tarief voor headshots op locatie is opgebouwd uit een deel reistijd en opbouw en gebruik van de mobiele studio, inclusief het tarief voor 1 persoon, aangevuld met een standaard tarief voor elk extra persoon (shoot en nabewerking). De keuze voor vrijstaand of met achtergrond geldt voor alle foto's. Keuzes voor uitsnede (vierkant, portrait, closeup of medium) zijn bespreekbaar en hebben geen invloed op het tarief.


Basistarief headshots, mobiele studio incl 1 persoon € 295,-

Elk extra persoon € 50,-

Locatiefoto's * € 195,-

*Combinatiekorting van € 100,- (normaal € 295,-)


Genoemde tarieven zijn exclusief BTW, reis- en parkeerkosten.

oplevering


Het resultaat van de fotoshoot is beschikbaar binnen 3 weken. U ontvangt in je mailbox een link naar een photogallery waar 2 portretten per persoon in staan en de locatiefoto's. De foto's zijn downloadbaar in websize en/of HR via de link rechts boven in het menu. Websize is het meest geschikt voor digitaal gebruik. HR is alleen nodig voor de printversie.


voorwaarden en privacy

Door te klikken op de links vind je de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.