offerte corporate headshots centraal nederland


Hallo Maaike,

Dankjewel voor je aanvraag! Hieronder vind je informatie over mij, de headshots, de oplevering en natuurlijk de tarieven. Als je na het lezen daarvan nog vragen hebt, stel ze gerust!


Allereerst stel ik mij graag even voor. Ik ben Carla Manten, fotograaf met een eigen daglichtstudio in Apeldoorn. Ik ben gespecialiseerd in Portret- en reportagefotografie. Ik werk intuïtief, vanuit de verbinding met degene die op de foto gaat. Voor veel mensen is dat een spannende aangelegenheid. Aandacht en begrip daarvoor vind ik belangrijk en dat is altijd terug te zien in het resultaat. Meer informatie over mij, mijn werkwijze en ervaringen van klanten kun je hier lezen.


Je aanvraag betreft headshots van circa 50 personen op locatie. Headshots zijn duidelijke, heldere profielfoto's voor een neutrale achtergrond, al dan niet vrijstaand, voor gebruik op website, visitekaartjes of als profielfoto. Deze foto's worden in dit geval gemaakt op locatie waar ik een mobiele studio opbouw.


Voor headshots zijn er 2 opties: vrijstaand of met een neutrale achtergrond. De vrijstaande foto's worden 'uitgeknipt' aangeleverd, zowel in JPG als in PNG (om de foto's ook daadwerkelijk vrijstaand te kunnen plaatsen). De neutrale achtergrond met een zweem van kleur en/of structuur neem ik mee naar de locatie of voeg ik in de nabewerking toe in photoshop. Hieronder vind je van beide opties een aantal voorbeelden. Meer voorbeelden kun je vinden op mijn website.

tarieven

Het tarief voor headshots op locatie is opgebouwd uit een deel reistijd en opbouw en gebruik van de mobiele studio, inclusief het tarief voor 1 persoon, aangevuld met een standaard tarief voor elk extra persoon (shoot en nabewerking). De keuze voor vrijstaand of met achtergrond geldt voor alle foto's. Keuzes voor uitsnede (vierkant, portrait, closeup of medium) zijn bespreekbaar en hebben geen invloed op het tarief.

Mobiele studio op locatie

prijzen ex btw en reiskosten

* 2 foto's per persoon, vrijstaand of met achtergrond

Tarief:
Starttarief incl. 1 persoon € 295,-
Elke persoon extra € 50,-

WANNEER ZIJN DE FOTO'S KLAAR?


Het resultaat van de fotoshoot is beschikbaar binnen 3 weken. Je ontvangt in je mailbox een link naar een photogallery waar 2 foto's per persoon in staan. De foto's zijn downloadbaar in websize en/of HR via de link rechts boven in het menu. Websize is het meest geschikt voor digitaal gebruik. HR heb je alleen nodig als je de foto's wil afdrukken.


VOORWAARDEN EN PRIVACY

Door te klikken op de links vind je de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.