offerte corporate fotografie

Coach van de Zaak


Hallo Edith,

Dankjewel voor je aanvraag! Hieronder vind je informatie over de shoot, de oplevering en natuurlijk de tarieven. Als je na het lezen daarvan nog vragen hebt, stel ze gerust.

Je aanvraag betreft corporate fotografie, waaronder headshots van 6 personen, groepsreportage en een geposeerde groepsfoto op locatie. De datum van 1 mei zet ik voor jullie alvast in optie.


Headshots zijn duidelijke, heldere profielfoto's voor een neutrale achtergrond, al dan niet vrijstaand, voor gebruik op website, visitekaartjes of als profielfoto. Deze foto's worden in dit geval gemaakt op locatie waar ik een mobiele studio opbouw.

Voor headshots zijn er 2 opties: vrijstaand of met een neutrale achtergrond. De vrijstaande foto's worden 'uitgeknipt' aangeleverd, zowel in JPG als in PNG (om de foto's ook daadwerkelijk vrijstaand te kunnen plaatsen). De neutrale achtergrond met een zweem van kleur en/of structuur neem ik mee naar de locatie of voeg ik in de nabewerking toe in photoshop. Hieronder vind je van beide opties een aantal voorbeelden.


Voor de reportageachtige foto's van de groep aan het werk is een ruimte met veel daglicht nodig, zodat ik niet onnodig hoef te flitsen. Dit is beter voor het resultaat, maar ook voor de concentratie. Ik kan de foto's maken terwijl de sessie in gang is, maar in een ideale situatie kom ik aan het eind van de groepssessie, zodat ik meer regie kan uitoefenen (bij voorbeeld mensen op een andere plek neerzetten, in een andere houding ect). Dit zal er niet geposeerd uit zien, maar verhoogt wel de kwaliteit van de foto's. Mocht dat geen optie zijn, bij voorbeeld omdat er geen tijd voor is) dan maak ik foto's tijdens de sessie zonder in te breken. De groepsfoto maak ik bij voorkeur buiten of op een plek binnen waar veel daglicht is. Dit ook weer vanwege de kwaliteit van het op te leveren materiaal en de natuurlijke uitstraling die ik in al mijn foto's belangrijk vind.

De shoot

De duur van de groepssessie-shoot is afhankelijk van het aantal gewenste foto's, maar in een half uur kan ik al heel veel materiaal schieten. De geposeerde groepsfoto neemt weinig tijd in beslag. Al met al zullen de groeps- en sessiefoto's ongeveer 3 kwartier in beslag nemen.

Voor de headshots bouw ik een mobiele studio op. Hiervoor heb ik ongeveer een half uur de tijd nodig. Voor de headshots zelf reken ik ongeveer 10 minuten per persoon.

Qua werkvolgorde denk ik graag mee na gunning van de opdracht.


tarieven

Het tarief voor headshots op locatie is opgebouwd uit een deel reistijd en opbouw en gebruik van de mobiele studio, inclusief het tarief voor 1 persoon, aangevuld met een standaard tarief voor elk extra persoon (shoot en nabewerking). De keuze voor vrijstaand of met achtergrond geldt voor alle foto's. Keuzes voor uitsnede (vierkant, portrait, closeup of medium) zijn bespreekbaar en hebben geen invloed op het tarief.


Basistarief headshots, mobiele studio incl 1 persoon € 325,-

5 extra personen à € 50,- * € 250,-

Groepssessie en groepsfoto ** € 195,-

TOTAAL € 750,-

Uw korting van € 225,- is in bovenstaande prijs verwerkt.


*Korting van € 25,- pp op headshottarief ( normaal € 75,- pp)

**Combinatiekorting van € 100,- (normaal € 295,-)


Genoemde tarieven zijn exclusief BTW, reis- en parkeerkosten.

oplevering


Het resultaat van de fotoshoot is beschikbaar binnen 3 weken. Je ontvangt in je mailbox een link naar een photogallery waar 2 portretten per persoon in staan, de groepsfoto en de groepsreportage. De foto's zijn downloadbaar in websize en/of HR via de link rechts boven in het menu. Websize is het meest geschikt voor digitaal gebruik. HR heb je alleen nodig als je de foto's wil afdrukken.


voorwaarden en privacy

Door te klikken op de links vind je de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.