Hallo Maan,


Dankjewel voor je aanvraag voor een fotoshoot! We hebben vanmorgenal uitgebreid met elkaar gesproken en ik beloofde jou een voorstel te sturen. Hieronder vind je alle informatie. Heb je na het lezen daarvan nog vragen? Aarzel dan niet contact met mij op te nemen op 06 4903 2209 of via het contactformulier.


Hartelijke groet,

Carla


EVEN VOORSTELLEN


Mijn naam is Carla Manten en ik ben intuïtief fotograaf. Als je voor mijn lens staat, richt ik me op wie jij bent, niet de pose die je in de spiegel hebt geoefend. Niet de rol die je speelt, het imago dat je wenst, maar je eigen, diepste, prachtige zelf! Ik werk vanuit de verbinding met jou, dichtbij en persoonlijk. In een veilige omgeving nemen we samen de tijd om die verbinding te maken en help ik jou te tonen wie jij werkelijk bent. Vervolgens leg ik dit vast op een manier die helemaal past bij jou. Meer weten over mij, mijn achtergrond en werkwijze? Lees dan hier verder >>>

DE FOTOSHOOT

Superleuk dat je de stap hebt gezet een shoot te aan te vragen. Het gaat om een shoot samen met jouw man Jan. De foto's wil je gebruiken voor je website, social media en andere promotionele uitingen. De focus ligt op jullie persoonlijkheid en interactie.


Het wordt een gevarieerde serie van zowel individuele portretten als foto's van jullie samen. Geposeerde foto's waarbij je in de camera kijkt en spontane en/of interactieve foto's waarbij in de lens kijken geen prioriteit is. Foto's dichtbij en iets verder weg. Alles om de juiste sfeer te pakken die bruikbaar is voor wat jullie willen vertellen. Uit de foto's hoeft niet zozeer te blijken wat jullie doen, als wel wie jullie zijn.

De shoot vindt plaats in mijn studio in Apeldoorn en duurt (inclusief visagie) ongeveer 3 uur.


WHAT TO WEAR?

Als de de shootdatum dichterbij komt dient ook de vraag zich aan wat je gaat aantrekken. Ik adviseer je in elk geval meerdere setjes mee te nemen zodat je op de set kunt kiezen voor wat goed voelt op dat moment. Beter teveel bij je dan te weinig is mijn devies. Sowieso is het handig om je tijdens de shoot af en toe te verkleden. Daardoor gaat je beeldbank veel langer mee en heb je niet steeds het gevoel dat het om dezelfde foto gaat, ookal is de pose anders.


Denk van tevoren na over wat je wil uitstralen. Kleding speelt daarbij een belangrijke rol. Als je zakelijk wil overkomen, kleed je dan zakelijk. Als je juist je creatieve, romantische of sportieve kant wil benadrukken, pas je kleding daar dan op aan. Voor alles geldt dat het belangrijk is dat de kleding jouw persoonlijkheid ondersteunt. Omdat de foto's langer mee moeten gaan is het belangrijk om zoveel mogelijk seizoen neutrale kleding te dragen. Vermijd kleding met specifiek winterse of juist zomerse uitstraling (tenzij dat juist je bedoeling is). Bedenk bij je kledingkeuze dat je jezelf waarschijnlijk minimaal een jaar in deze kleding gaat terugzien. Drukke prints zou ik vermijden, tenzij dat helemaal jouw ding is. Bedenk dat deze prints veel aandacht trekken en een foto snel druk maken.


In jullie geval is het ook belangrijk om onderling af te stemmen wat je aantrekt. Houd vooral je eigen stijl aan (want die eigenheid is belangrijk), maar het is ook belangrijk dat jullie kleding onderling enigszins harmonieert. Als de kleding onderling erg verschilt kunnen we toch die eenheid bereiken door een rustige, neutrale achtergrond te gebruiken. Neem ook allebei kleiding mee in een neutrale kleur (bij voorbeeld creme, wit, bruin of zwart). Het kan heel mooi zijn om te kiezen voor een kleurrijke achtergrond met juist hele rustige (bv witte of zwarte) kleding.


Tip: bovenkleding in de kleur van je ogen doet het altijd goed!


Ook accessoires kunnen heel leuk en nuttig zijn en vervullen een ondersteunende rol. Ten eerste omdat het iets zegt over je beroep, functie of wie jij bent, maar ook kan het prettig zijn iets in je handen te hebben als je op de foto gaat. Het meest voor de hand liggend is een telefoon of een laptop, maar dat is ook wel saai en standaard. Ik word meestal niet heel blij van dit soort foto's. Tenzij je iemand bent die telefoons ontwerpt of zo of als je ICT-er bent zou ik dit liever vermijden. Wees creatief en denk bij voorbeeld eens aan je favoriete boek(en), een mooie tas, een notitieboekje met pen, een bloem, een hoed, sjaal of specifieke voorwerpen die jij gebruikt bij je werk of die echt iets over jou zeggen. Denk bij de keuze van je accessoires na of het iets toevoegt aan de door jou gewenste uitstraling. Als je specifieke kleuren wenst (bij voorbeeld omdat het een bedrijfskleur is of passend bij je interieur waar je de foto wil ophangen) dan kun je daar rekening mee houden bij je kleding- en accessoire keuze.


VISAGIE

Visagie is geen must, maar als het budget het toelaat adviseer ik het wel. Goede visagie heeft heel veel effect op het uiteindelijke resultaat. Ik heb mijn visagisten zorgvuldig uitgekozen. Zij luisteren goed naar jouw wensen en houden ook steeds de vinger aan de pols om te checken of het nog naar jouw zin is. Als de visagie klaar is maak ik altijd een testfoto zodat we allemaal kunnen beoordelen of er nog iets moet worden aangepast. Als jij helemaal tevreden bent vertrekt de visagist en kan de shoot beginnen. Het is een extra investering, maar wel eentje die zich naar mijn ervaring altijd uitbetaalt.

JOUW INVESTERING

Deze shoot voor 2 personen in de studio kan ik je aanbieden voor € 395,- ex BTW.

Je ontvangt de zorgvuldig bewerkte foto's (zowel in HR als websize) in een persoonlijke gallery waaruit je zelf je favorieten kunt kiezen.

De eerste 10 foto's van jouw keuze zijn inclusief. Eventuele extra foto's kosten € 20,- per foto.

Visagie en haarstyling (waarborgen volume en een finishing touch om te zorgen dat het haar lekker valt) voor jou en een touch-up van de huid van Jan kost totaal €150,- ex BTW.


Ik hoop dat ik je hiermee een passend aanbod heb gedaan. Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust!

Hieronder vind je nog wat algemene informatie.


Hartelijke groet,

AMINDA FOTOGRAFIE


Carla Manten

WANNEER ZIJN DE FOTO'S KLAAR?

Het resultaat van de fotoshoot krijg je binnen 3 weken te zien. Je ontvangt in je mailbox een link naar een photogallery waar al je foto's in staan. Door het pijltje rechts boven in het menu kun je ze downloaden op je computer in websize en/of HR. Websize is het meest geschikt voor digitaal gebruik. HR heb je alleen nodig als je de foto's wil afdrukken.

WAAR VIND IK DE STUDIO?

Studio Aminda bevindt zich op het terrein van het Activerium in Apeldoorn.

De ingang van de gratis parkeerplaats bevindt zich aan Kanaal Noord, ter hoogte van huisnummer 87A.

Vanaf de ingang van het parkeerterrein zie je al het logo van Aminda Fotografie zodat je weet waar je moet zijn.

Zodra je bent gearriveerd, stuur dan even een whatsappje of bel (0649032209), dan kom ik de deur opendoen.


Navigeer naar het parkeerterrein.

HEB JE NOG ANDERE VRAGEN?

Kijk dan eens bij de veel gestelde vragen op deze website. Misschien vind je daar het antwoord al. Zo niet, stel dan je vraag hier. Je krijgt zo snel mogelijk antwoord.

VOORWAARDEN EN PRIVACY

Door te klikken op de links vind je de algemene voorwaarden en de privacyverklaring die op deze offerte van toepassing zijn.