Beste Merel,


Dankjewel voor het boeken van 2 dagdelen voor een beeldbankshoot. Hieronder vind je de offerte en een samenvatting van wat we hebben besproken. Heb je na het lezen nog vragen? Aarzel dan niet contact met mij op te nemen.


Hartelijke groet,

Carla
DE SHOOT VAN 25 OKTOBER AANSTAANDE


Het adres van de shoot is Nieuwe Binnenweg 308, Rotterdam. We verzamelen daar om 13.30 uur.

We maken een mix van liggende en staande beelden in kleur van Jonathan in streetlife stijl. De foto's moeten een sfeer uitstralen die ik zou omschrijven als warm-zakelijk. Iemand die een passie heeft voor de bijbel en daarover graag met mensen in gesprek wil gaan. Op de foto hoeft geen dialoog te zien te zijn, maar wel moet het duidelijk zijn dat Jonathan middenin de samenleving staat. De mensen op de achtergrond en ook de achtergrond zelf zijn sfeerbepalend, maar niet prominent aanwezig.


Op 1 november aanstaande staat er een tweede shoot gepland, waarvoor de briefing nog volgt.


NB. Als de dag voor de shoot blijkt dat het gaat regenen dan kunnen we in overleg de shoot verplaatsen.
jouw investering


De totale shoot omvat 2 dagdelen. Een shoot als deze kost € 395,- per dagdeel, ex BTW, reis- en parkeerkosten, maar omdat je 2 shoots tegelijk boekt, bied ik ze aan voor € 375,- ex BTW, reis- en parkeerkosten per dagdeel van maximaal 3 uur op locatie.wanneer zijn de foto's klaar?

Het resultaat van de fotoshoot krijg je binnen 3 weken te zien. Je ontvangt in je mailbox een link naar een photogallery waar al je foto's in staan. De selectie van jouw keuze kun je downloaden op je computer in websize en/of HR via de link rechts boven in het menu. Websize is het meest geschikt voor digitaal gebruik. HR heb je alleen nodig als je de foto's wil afdrukken.

heb je nog andere vragen?

Kijk dan eens bij de veel gestelde vragen op deze website. Misschien vind je daar het antwoord al. Zo niet, stel dan je vraag hier. Je krijgt zo snel mogelijk antwoord.

VOORWAARDEN EN PRIVACY

Door te klikken op de links vind je de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.