EEN SPECIAAL MOMENT


Pasfoto's laat je maken omdat je ze nodig hebt. Voor je rijbewijs of paspoort. Een fotoshoot in Studio Aminda boek je omdat je het jezelf gunt. Want ook als je de foto's laat maken om aan iemand anders te geven is zo'n shoot altijd een cadeautje aan jezelf. Tijd voor jou, om eens stil te staan bij hoe bijzonder je eigenlijk bent. En hoe dat het mooist tot zijn recht komt op een foto.


In mijn studio hoef je niet stil te staan in een bepaalde pose. Je mag zelfs lekker bewegen op een manier die comfortabel voelt voor jou. We maken gebruik van verschillende accessoires die je daarbij helpen. Als je wil draai ik jouw favoriete muziek! Afhankelijk van je wensen kies je voor een mini-, een medium- of een maxishoot. Hieronder zet ik alles even voor je op een rijtje.


Eerst even lezen hoe klanten hun shoot hebben ervaren? Dat kan hier.


BONUS: zodra je de shoot definitief geboekt hebt ontvang je een e-book met tips en uitleg zodat jij je optimaal kunt voorbereiden en natuurlijk voor de nodige voorpret!

alle shoots op een rijte

1 / 3

Studioshoot basic (Voorheen S)

Na een hartelijke ontvangst met koffie of thee volgt een persoonlijk gesprekje om elkaar wat beter te leren kennen.
Als jij er klaar voor bent starten we met de shoot die ongeveer een half uur duurt.

Je kiest voor deze shoot 1 outfit. Dat mag ook een van de mooie jurken zijn die hier in de studio hangen.
Haar en make-up verzorg je zelf. Je krijgt een online gallery met 5 mooi bewerkte foto's (inwebsize) om zelf te downloaden.

€ 125,- inclusief BTW, te voldoen na afloop van de shoot