Magazine / reportage fotografie

Fotografie voor een magazine vraagt wat ervaring en het kunnen lezen van een briefing. Ik fotografeer al jaren voor verschillende publieke en corporate magazines. Covers, spreads of portretten, ik maak wat je nodig hebt binnen de deadline. Stuur een berichtje als je meer voorbeelden wil zien.
DE SHOOT

Een reportage voor je (corporate) magazine of een coverfoto voor magazine, boek op CD. Ik maak de foto volgens jouw briefing en lever binnen de deadline.


DE OPLEVERING

De foto's worden zorgvuldig bewerkt in photoshop in de stijl die past bij de gewenste uitstraling. Je ontvangt een mail met een link naar jouw persoonlijke online gallery met een selectie van de mooiste foto's die je kunt downloaden in HR (voor print) en in websize, geschikt voor digitaal gebruik. De factuur ontvang je per mail.


JOUW INVESTERING

Boekbaar vanaf € 395,- ex BTW en reiskosten

Nadat we de wensen hebben besproken ontvang je een offerte op maat.


BOEKEN?

Of heb je nog een vraag? Vul dan onderstaand antwoordformulier in. Afhankelijk van jouw voorkeur neem ik contact op via mail, whatsapp of telefonisch en bespreken we wat je wensen zijn. Daarna ontvang je een offerte op maat.Ja, ik wil een offerte voor reportage / magazine fotografie


Vul je contactgegevens in en stel zelf je shoot samen.

Zodra je aanvraag binnen is neem ik contact met je op om de shoot te plannen. Je kunt in dit formulier ook eerst nog een vraag stellen.


Je contactgegevens zijn veilig en worden alleen gebruikt voor deze aanvraag, tenzij je aangeeft de mailing te willen ontvangen. Je gegevens worden nooit aan derden verstrekt. (zie privacyverklaring)

niet verplicht, wel handig voor contact via whatsapp

Je kunt je makkelijk weer uitschrijven.

FOLLOW ME ON INSTAGRAM
@amindafotografie