Klantreview

Dank je wel Carla voor de ontspannen fotoshoot. Je nam de tijd om in alle rust mij te leren kennen en op mij af te stemmen. Het resultaat: foto’s die voor mij een wake up call zijn: ik mag er zijn met wie ik ben.

Agnes Arends

Carla, bewust betrokken bevlogen, neemt de tijd zodat ik dicht bij mijzelf kom: wordend zijn wie ik van harte bent: authentiek uniek sprankelend, vrouwelijk, uitdagend stoer; it’s me🙏

Wilma Bouwman

Ik heb zowel de fotoshoot 'Up Close & Personal' als een 'Zakelijke Shoot' gedaan en over beiden ben ik super tevreden. Er zijn prachtige foto's uit naar voren gekomen en ik heb ook nog eens een hele fijne en ontspannen middag gehad. Ik denk dat ik mezelf maar ieder jaar zo'n shoot cadeau moet doen, want met Carla achter de camera ben je dan gewoon een prachtige dag uit en krijg je daarna nog eens het cadeau van de foto's. Het is écht 1 groot feest ... vervolg >>

Wendy van amerongen

<< Wat ik zo mooi vind, is dat Carla echt de schoonheid van IEDERE vrouw naar voren weet te brengen. Ik ben soms niet blij met al m'n rimpels en vooral de vele moedervlekken en oneffenheden op mijn huid. Maar ondanks dat ze op de foto staan heb ik hier geen moment over nagedacht tijdens de shoot en vind ik het zelfs mooi - het mag er zijn. Het maakt me uniek. Echt een enorme aanrader. Vrouwen die een Upclose & Personal zouden willen doen of als je een zakelijke shoot overweegt - Aarzel niet zou ik zeggen!

wendy van amerongen (vervolg)

Carla is een fotograaf met het talent om iemands eigenheid te zien en te laten zien. Op een speelse, natuurlijke manier weet ze het beste te halen uit iemand die zich totaal niet fotogeniek voelt !

Ik heb twee shoots met haar gedaan, een voor mezelf en een voor mijn lief! Het was echt een feest om met haar te werken, omdat ze zorgt voor ontspanning en plezier.
Dat zagen wij ook later terug in de foto's die de shoots hebben opgeleverd. Wat een kwaliteit en wat een geweldig mens om mee te werken!

Elise Lengkeek

Ik gun echt iedereen een fotoshoot-ervaring bij Carla. Vond het idee eerst spannend, maar vanaf het moment dat ik aankwam, voelde ik mij zo welkom en zo op mijn gemak.

Carla is een heel fijn, lief en warm persoon dus voordat het kopje thee op tafel staat voel je je al enorm thuis in haar prachtige studio.

Ze gaf mij aanwijzingen en tips om mij op mijn gemak te stellen en om het beste uit mijn poses te halen. De hele shoot was een heel fijn me-time momentje.

Shantall Rovers

Carla is zeer professioneel en gaat op zoek naar precies dat wat bij jou past, zelfs mijn lievelingsmuziek werd gedraaid.

Ik was onder de indruk van het geweldige resultaat van de fotoshoot. Ze wist mijn persoonlijkheid en stijl op een unieke manier vast te leggen. Ben zo mega mega blij met mijn foto’s!

Een ode aan je vrouwelijkheid, UP CLOSE & PERSONAL, dit gun ik echt elke vrouw. Lieve Carla, nogmaals bedankt voor deze experience en de blijvende herinnering.

Shantall (vervolg)

Ik was op zoek naar een fotograaf voor foto's, die ik voor mijn bedrijf wilde gebruiken. Toevallig kwam ik Carla tegen op social media. Soms voelt iets gelijk goed en daarom heb ik een fotoshoot geboekt. Ze weet je echt op je gemak te stellen om die foto's te maken, die je authentieke zelf weer geven, die jou jou maken. Intuïtief gaat ze te werk en dat ik op een gegeven moment voor de camera aan het dansen was, daarover moet ik nog steeds lachen. Het contact is heel fijn en de foto's zijn prachtig!

anita udink

Carla is een vakvrouw. Ze weet je heel goed op je gemak te stellen en neemt hier ook echt de tijd voor. Het resultaat weerspiegelt jouw echtheid en ware karakter. Carla is ook heel duidelijk over haar stijl en wat voor haar werkt en wat niet, maar is ook flexibel genoeg om mee te bewegen in jouw wens en behoefte. Ik heb de samenwerking als erg prettig en persoonlijk ervaren en beveel haar dan ook van harte aan! Als ik weer foto's wil laten maken, klop ik weer bij Carla aan.

Margriet de Groot

Naast de prachtige foto's als resultaat heb ik genoten van de fotoshoot. Het was een fijne middag met persoonlijke aandacht in een warme en betrokken sfeer & locatie.

Ik heb Carla ervaren als zorgvuldig, aandachtig, warm én professioneel. Een aanrader!

Dorothea Verhagen

Prachtige foto’s komen voort uit de uitgebreide fotoshoot waar ik voor koos. Met Carla werken is een feestje. Helemaal als mezelf op beeld. Top!

Sophieke van Ginkel

Met muziek aan kwam ik langzaam los en Carla bewoog moeiteloos om mij heen met haar camera. Ik had niet het gevoel ‘vastgelegd’ te worden en samen volgden we de natuurlijke stroom die zich als vanzelf ontvouwde. Carla is een invoelende fotografe met het grote talent om iemands kern waarachtig vast te leggen. Zonder opsmuk en gedoe. Ze is er gewoon en dat geeft veel vertrouwen op die toch spannende plek voor de lens.

Alies Dorgelo
een tevreden klant

Wat een super ervaring! Ik hou totaal niet van op de foto gaan en had totaal geen zin in de shoot maar Carla weet je zover te krijgen dat je ontspant, jezelf durft te zijn en te laten zien. En dat zie je aan de foto’s. Topfotografe!

Sara Lindenhols
een tevreden klant

Best spannend om zoveel foto's van jezelf te laten maken! De shoot was heel ontspannen en Carla liet me tussendoor ook zelf kiezen waar ik me comfortabel bij voel en welke beelden ik mooi vind. De foto's zijn prachtig geworden en ik kan een hele tijd vooruit met de beeldbank! Het laat écht zien wie ik ben. Carla is een absolute aanrader! Ontspannen, betrokken en steengoed in haar vak!

Maaike van der Graaf

Carla en ik hebben samen al verschillende mediaproducties gedaan. Ze werkt superprofessioneel, denkt mee, levert sterk werk en doet wat ze afspreekt. Maar het mooiste aan haar vind ik dat ze niet alleen door de camera kijkt maar mensen echt ziet staan. Lang niet iedereen vindt het makkelijk om voor de lens te poseren, maar Carla laat mensen ontspannen waardoor ze zichzelf kunnen zijn en dus ook geen pose hoeven aan te nemen :-) Dat zie je terug in haar foto's.

bas popkema