Setfotografie

Fotografie op de filmset. Zodat de foto's op de filmposter, website of in de brochure aansluiten bij de commercial of corporate film. De behind the scenes beelden bieden een leuk en vaak uniek kijkje achter de schermen.


Is je interesse gewekt? Scroll dan even naar beneden voor meer informatie.
DE SHOOT

Ik ben gewend te werken op een filmset met een professionele crew. Ik weet hoe ik niet in de weg loop en wat wel en niet mogelijk is. In overleg schiet ik wat nodig is, zo lang als dat nodig is. Desgewenst maak ik ook een BTS reportage.


DE OPLEVERING

De foto's worden zorgvuldig bewerkt in photoshop in de stijl die past bij de gewenste uitstraling. De BTS scenes lever ik doorgaans in zwart-wit op, de scenes in kleur, tenzij anders overeengekomen. Je ontvangt een mail met een link naar jouw persoonlijke online gallery met een selectie van de mooiste foto's die je kunt downloaden in HR (voor print) en in websize, geschikt voor digitaal gebruik. De factuur ontvang je per mail.


JOUW INVESTERING

Boekbaar vanaf € 395,- ex BTW en reiskosten


BOEKEN?

Of heb je nog een vraag? Vul dan onderstaand antwoordformulier in. Afhankelijk van jouw voorkeur neem ik contact op via mail, whatsapp of telefonisch en bespreken we wat je wensen zijn. Daarna ontvang je een offerte op maat.Ja, ik wil een offerte voor setfotografie


Vul je contactgegevens in en stel zelf je shoot samen.

Zodra je aanvraag binnen is neem ik contact met je op om de shoot te plannen. Je kunt in dit formulier ook eerst nog een vraag stellen.


Je contactgegevens zijn veilig en worden alleen gebruikt voor deze aanvraag, tenzij je aangeeft de mailing te willen ontvangen. Je gegevens worden nooit aan derden verstrekt. (zie privacyverklaring)

niet verplicht, wel handig voor contact via whatsapp

Je kunt je makkelijk weer uitschrijven.

FOLLOW ME ON INSTAGRAM
@amindafotografie