zakelijke fotografie


Je kunt nog zulke strakke teksten schrijven, maar beeld bepaalt de sfeer en uitstraling. De foto's op je website, in je brochure of corporate magazine en op social media geven een eerste indruk, roepen een gevoel op en zijn daarmee van doorslaggevend belang voor de keuze van de klant voor jou .... of niet! Met mijn zakelijke fotografie wil ik je graag helpen te laten zien wie je bent en waar je voor staat.


Samen zoeken we naar wat jouw bedrijf uniek maakt, jouw eigenheid, en vervolgens hoe en op welke locatie(s) we die het beste kunnen vastleggen. Hoe uitgebreid we dat doen is up to you!


Er is heel veel mogelijk. Van headshots tot een uitgebreide corporate reportage.

Hieronder zet ik een aantal opties op een rijtje. Staat wat jij zoekt daar niet tussen? Dan is er nog altijd maatwerk.

Heb je regelmatig nieuwe foto's nodig? Je kunt nu ook een abonnement afsluiten!


Eerst even lezen hoe klanten hun shoot hebben ervaren? Dat kan hier.

Bonus: Voor de shoot ontvang je een e-book met tips en uitleg voor de voorbereiding en natuurlijk voor de nodige voorpret!

alle shoots op een rijte

Dit is jouw shoot als je genoeg hebt aan een paar mooie profielfoto's. Je kunt even rustig acclimatiseren in de studio onder het genot van een kopje koffie of thee. Als jij er klaar voor bent starten we met de shoot die ongeveer een half uur duurt.

Je kiest voor deze shoot 1 outfit.
Haar en make-up verzorg je zelf. Je krijgt een online gallery met 5 mooi bewerkte foto's (in kleur of zwart-wit) om zelf te downloaden.

Prijs op aanvraag

PROFIELSHOOT BASIC