Shoot boeken

Profielfoto's

Vanaf € 225,- ex BTW

Je wil mooie profielfoto's voor social media, je website of visitekaartje. Simpel, zonder poespas, 1 outfit, 1 achtergrond. Je ontvangt je foto's in websize waaruit jij zelf je keuze mag maken. De eerste 3 foto's zijn bij de prijs inbegrepen.

Portretshoot

Vanaf € 425,- ex btw

Je wil mooie foto's waarop jij helemaal tot je recht komt zoals jij bent! Je wil de tijd nemen en lekker variëren met kleding en setting. Doen wat goed voelt. Je ontvangt de foto's zowel in HR als in websize. De eerste 10 foto's zijn inclusief.

Intimate

€ 375,- INCL BTW

Intieme portretten van jou en je vrouwelijkheid, je kwetsbaarheid èn je kracht. Een boost voor je zelfvertrouwen! Inclusief visagie, studiohuur en (in overleg) -garderobe. Tijdens de reveal kies en bestel jij je foto's. Inclusief 1 artprint naar keuze.

Corporate fotografie

Prijs op aanvraag

Wil jij als bedrijf foto's voor je beeldbank, (corporate) magazine, jaarverslag of een campagne?
We bespreken jouw wensen en je
ontvangt een offerte op maat.

Visagie

€ 100,- ex btw

Wil je een professional voor jouw make-up en haar? Iemand die je niet zwaar in de make-up zet, maar precies weet wat er nodig is om jou te laten stralen? Ik werk met een vast team van fantastische professionals en heb de beste prijs voor jou geregeld

locatiefotografie

Meerprijs € 50,- + reisk EX BTW

Wil je een profiel- of portretshoot op een andere locatie dan in mijn daglichtstudio? Dat is natuurlijk altijd bespreekbaar. In principe werk ik door heel Nederland en indien gewenst daarbuiten.

Extra foto's

€ 20,- ex BTW per foto

De profiel- en portretshoot zijn inclusief een aantal foto's die jij zelf mag kiezen. Kun je geen keuze maken en wil je meer foto's downloaden? Dat kan natuurlijk altijd! Je betaalt in dat geval een kleine meerprijs per foto.