kies de shoot die bij jou past!


Je kunt verschillende shoots boeken, maar welke past het beste bij jou? Hieronder vind je een korte omschrijving van de shoots en helemaal onderaan nog een handig overzichtje. Klik op de link bij elke shoot voor meer informatie of om te boeken. Kom je er niet uit? Stuur me een berichtje.

minishoot


Een fotoshoot .... je staat niet te springen, maar die profielfoto die je nu gebruikt kan echt niet meer. Je hebt nieuwe foto's nodig die je kunt gebruiken voor social media of je website. Een mooi portret waar je ontspannen op staat. Simpel, snel en zonder poespas, 1 outfit, 1 achtergrond. Inclusief 3 foto's (meer bestellen kan) in websize.


Of je wil wel eens ervaren hoe een fotoshoot gaat, of het iets voor jou is.


Of je wil een paar mooie foto's maar je hebt beperkt budget.


In al deze gevallen is de minihoot precies wat jij zoekt.


Klik hier voor meer informatie

up close & personal


Mooie foto's van jou. Niet omdat het moet, maar omdat je het jezelf gunt! Foto's waarop je jezelf helemaal herkent, maar met iets extra's. Iets wat je eraan herinnert dat je mooi bent zoals je bent. Dat het belangrijk is je eigenheid te omarmen. En daar in een veilige omgeving helemaal voor te gaan. Let go of who you think you should be and embrace just who you are!


Deze shoot kan ook aangepast worden voor zakelijke doeleinden.


Een ode aan je vrouwelijkheid, je kwetsbaarheid èn je kracht. Uitbundig of ingetogen, in je mooiste jurk of lingerie, net wat bij jou past. Maar altijd dichtbij en persoonlijk. Hoe ver je daarin wil gaan is helemaal up to you. Samen ontdekken we hoe jij het mooist tot je recht komt. Je boekt de shoot basic of inclusief, visagie en haarstyling, zodat alle ingrediënten aanwezig zijn om jou te laten stralen.

Deze shoot is gegarandeerd een boost voor je zelfvertrouwen!


Klik hier voor meer informatie

let's go outside


Het mooie weer komt eraan! Tijd om naar buiten te gaan. Foto's van jou te maken als je helemaal in je element bent. Niet strak poseren, gewoon lekker spelen. Even helemaal niks, alleen jij, ik en het zand dat nog warm is van de zon.


Hoe klinkt dat? Even alles loslaten, zelfs het idee dat je op de foto gaat. Even helemaal de aandacht voor jou. Voor hoe je je voelt, hoe fijn het is dat zand dat nog warm is van de zon tussen je tenen te voelen. Hoe fijn het is daarin te rennen, je haren wapperend in de wind. In het zand te liggen, te rollen, het tussen je vingers door te laten lopen, samen met je to do lijstjes en iedereen die iets van je wil. Nu even alleen jij en aandacht voor wie jij bent als je even niks hoeft.


Klik hier voor meer informatie

zakelijke fotografie


Of het nu om een eenmanszaak gaat of een multinational; je wil graag laten zien waar jouw bedrijf of organisatie voor staat. Hoe de sfeer is, wat je doet, welke mensen er werken. Ik loop mee en schiet wat er gebeurt of we maken een draaiboek en zetten verschillende situaties in scene. Het kan allebei. Met visagie en styling, of gewoon zoals het is. We zoeken een geschikte locatie of schieten de plaatjes op de werkvloer. In overleg is er van alles mogelijk. De foto's zijn heel geschikt voor je website, het jaarverslag, je brochure of je corporate magazine.


Klik hier voor meer informatie

reportage / magazine


Fotografie in reportagesfeer of een covershoot voor uw magazine, boek of CD.


Klik hier voor meer informatie

setfotografie


Fotografie op de filmset. Zodat de foto's op de filmposter, website of in de brochure aansluiten bij de commercial of corporate film. De behind the scenes beelden bieden een leuk en vaak uniek kijkje achter de schermen.


Klik hier voor meer informatie