up close & personal

Mooie foto's van jou. Niet omdat het moet, maar omdat je het jezelf gunt! Foto's waarop je jezelf helemaal herkent, maar met iets extra's. Iets wat je eraan herinnert dat je mooi bent zoals je bent. Dat het belangrijk is je eigenheid te omarmen. En daar in een veilige omgeving helemaal voor te gaan. Let go of who you think you should be and embrace just who you are!


Een ode aan je vrouwelijkheid, je kwetsbaarheid èn je kracht. Uitbundig of ingetogen, in je mooiste jurk of lingerie, net wat bij jou past. Maar altijd dichtbij en persoonlijk. Hoe ver je daarin wil gaan is helemaal up to you. Samen ontdekken we hoe jij het mooist tot je recht komt. Je boekt de shoot inclusief studiohuur, visagie en haarstyling, zodat alle ingrediënten aanwezig zijn om jou te laten stralen.


Deze shoot is gegarandeerd een boost voor je zelfvertrouwen!

Is je interesse gewekt? Scroll dan even naar beneden voor voorbeelden van vrouwen die je voorgingen en voor meer informatie.

01 / 24
DE SHOOT

Ik ontvang je in mijn daglichtstudio in Apeldoorn. We beginnen met koffie of thee en een gesprek waarin we elkaar wat beter leren kennen. Laat voor dit moment al je to-do-lijstjes voor wat ze zijn, alles wat je van jezelf moet laat je los. Het is nu tijd voor jou! Je wordt mooi opgemaakt door de visagist die ook je haar stijlt zoals jij dat graag wil. Dan kijken we naar de kleding die jij hebt meegenomen. Een mooie jurk, blouse, lingerie, wat voor kleding dan ook, het is allemaal goed zolang jij je er geweldig in voelt. De studiogarderobe staat tot jouw beschikking en kan een mooie aanvulling zijn op jouw eigen kleding. Als je er helemaal klaar voor bent zet ik jouw favoriete muziek op en gaan we samen op zoek naar de beste manier om jou te laten stralen. Tijdens de shoot laat ik je af en toe wat resultaten zien. Dat stelt gerust en maakt enthousiast en helpt je om helemaal te ontspannen.


DE OPLEVERING

Je foto's worden zorgvuldig bewerkt in photoshop. Ik kies voor een bewerking die past bij jouw uitstraling. Het is dus zeker geen one size fits all. Tijdelijke imperfecties (denk aan een puistje, een blauwe plek of een wondje) haal ik weg, daar zie je niks meer van.

Daarna mag jij kiezen:

a) je komt naar de studio waar we gezellig samen naar je foto's kijken en je alle tijd hebt om je keuze te maken of,

b) je ontvangt een mail met een link naar jouw persoonlijke online gallery met je mooiste foto's.

In beide gevallen kun je alle foto's downloaden in websize en kies jij zelf welke foto's je geprint wil hebben.


VISAGIE

Visagie en haarstyling is misschien een beetje een luxe. Maar niet voor jou! Als je deze shoot boekt dan regel ik een visagist die jou helemaal in de watten gaat leggen zonder dat je daarvoor extra hoeft te betalen. Dat is voor jou allemaal bij de prijs inbegrepen. Check hier het Aminda-team van visagisten.


JOUW INVESTERING

Deze shoot kost € 375,- maar in de introductiemaand maart kun je deze shoot boeken voor slechts € 299,-!

Daarvoor krijg je o.a.:

  • Een voorgesprek waarin je al je wensen kenbaar mag maken
  • Een ebook waarmee je je kunt voorbereiden en natuurlijk voor de voorpret
  • Studiohuur
  • Gebruik van de studiogarderobe
  • Visagie en Haarstyling (twv € 100,-)
  • Een online gallery met jouw mooiste foto's
  • Gratis downloads van alle foto's in websize
  • Koffie, thee en lekkers
  • Een cadeautjeBoeken?

Overtuigd dat dit jouw shoot is of heb je nog een vraag? Klik hieronder op de button shoot boeken of informatie aanvragen en vul je gegevens in. Afhankelijk van jouw voorkeur neem ik contact op via mail, whatsapp of telefonisch en bespreken we wat je wensen zijn. Als je de shoot wil boeken maken we gelijk een afspraak. Ik stuur jou een gratis e-book met tips en praktische informatie ter voorbereiding.


Je kunt ook eerst nog even lezen wat mijn werkwijze is, hoe anderen de shoot hebben ervaren. FAQ's vind je hier.


NB. Deze shoot is alleen voort vrouwen.