Hieronder vind je een overzicht van vragen die vaak gesteld worden en de antwoorden.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur dan gerust even een berichtje. Je krijgt altijd antwoord.

veel gestelde vragen

Wat trek ik aan?

Als je een shoot boekt krijg je alle informatie die je nodig hebt, inclusief kledingtips.

Wat houdt de true you sessie in?

Het is mijn ervaring dat mensen in de studio komen met het idee dat ze gaan poseren voor de foto. Inmiddels is je denk ik wel duidelijk dat dat niet mijn insteek is. Je mag eigenlijk alles doen behalve poseren.
De manier waarop ik fotografeer houdt in dat ik de tijd neem om echt contact te maken en ook jou te helpen in contact te komen met jezelf. Zodat je niet zo bezig hoeft te zijn met op de foto gaan, maar dat je in alle rust jezelf kunt zijn.
Ik heb daar een methode voor ontwikkeld die je daarbij helpt en ik maak die passend voor jou persoonlijk door me te verdiepen in wie jij bent. Op die manier wordt het je makkelijk gemaakt te ontspannen en levert de shoot foto's op waarop jij helemaal tot je recht komt zoals je bent. 

De foto's die je op de website ziet zijn slechts een voorbeeld. Elk mens heeft een unieke persoonlijkheid, dus is ook het resultaat bij iedereen anders. De foto's zijn in elk geval altijd helemaal jij: the colors of your soul!

Waar staat Studio Aminda?

Mijn studio staat in de binnenstad van Apeldoorn en bevindt zich in het ACEC (Apeldoorns Centrum voor Eigentijdse Cultuur). Het gebouw is een oude fabriek en heeft een prachtige industriële uitstraling. Het is heel goed bereikbaar met auto, fiets en Openbaar Vervoer. Parkeergarage en fietsenstalling bevinden zich in een straal van 50 meter. Vanaf het station is het een kwartiertje lopen of 5 minuten met de fiets.

Het adres is Roggestraat 44, 7311 CD Apeldoorn.

Wat is websize?

Websize is een bestand dat wordt gebruikt voor digitale weergave, bij voorbeeld op een website, telefoon of social media. Het is niet geschikt om af te drukken.

WAT IS HR?

Een HR bestand is een bestand van hoge kwaliteit, geschikt om te printen. Een HR bestand is niet geschikt voor digitaal gebruik, omdat het doorgaans zware bestanden zijn.

Fotografeer je ook op locatie?

Bij voorkeur vinden de shoots plaats in de studio, maar wanneer een andere locatie een toegevoegde waarde heeft voor het resultaat - denk aan een corporate shoot of een specifieke werklocatie - behoort dat zeker tot de mogelijkheden.

Headshots vinden altijd in de studio plaats.

In het geval van locatieshoot bedragen de reiskosten € 0,38 per kilometer ex BTW, gerekend vanaf Apeldoorn.

Doe je ook gezinsshoots?

Voor een gezinsshoot ben ik niet de meest voor de hand liggende keus. Dat heeft te maken met de manier waarop ik fotografeer.

Wat betekent excl BTW?

Sommige prijzen op de website zijn exclusief BTW. Op alle producten is een BTW tarief van 21% van toepassing.