Hieronder vind je een overzicht van vragen die vaak gesteld worden en de antwoorden.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur dan gerust even een berichtje. Je krijgt altijd antwoord.

veel gestelde vragen

Wat trek ik aan?

Als je een shoot boekt krijg je alle informatie die je nodig hebt, inclusief kledingtips.

Waar staat Studio Aminda?

Mijn studio staat in de binnenstad van Apeldoorn en bevindt zich in het ACEC (Apeldoorns Centrum voor Eigentijdse Cultuur). Het gebouw is een oude fabriek en heeft een prachtige industriële uitstraling. Het is heel goed bereikbaar met auto, fiets en Openbaar Vervoer. Parkeergarage en fietsenstalling bevinden zich in een straal van 50 meter. Vanaf het station is het een kwartiertje lopen of 5 minuten met de fiets.

Het adres is Roggestraat 44, 7311 CD Apeldoorn.

Wat is websize?

Websize is een bestand dat wordt gebruikt voor digitale weergave, bij voorbeeld op een website, telefoon of social media. Het is niet geschikt om af te drukken.

Fotografeer je ook op locatie?

Bij voorkeur vinden de shoots plaats in de studio, maar wanneer een andere locatie een toegevoegde waarde heeft voor het resultaat - denk aan een corporate shoot of een specifieke werklocatie - behoort dat zeker tot de mogelijkheden.

Headshots vinden altijd in de studio plaats.

In het geval van locatieshoot bedragen de reiskosten € 0,38 per kilometer ex BTW, gerekend vanaf Apeldoorn.

WAT IS HR?

Een HR bestand is een bestand van hoge kwaliteit, geschikt om te printen. Een HR bestand is niet geschikt voor digitaal gebruik, omdat het doorgaans zware bestanden zijn.

Doe je ook gezinsshoots?

In de zomer stel ik altijd de agenda open voor een paar gezinsshoots. Deze vinden plaayts op de zandverstuiving in Kootwijk. Als je interesse hebt, wees er dan snel bij want ze zitten heel snel vol!

Tip: volg mij op instagram, daar kondig ik aan wanneer de shoots geboekt kunnen worden,