UPDATE

Op dit moment zijn alle geplande workshops volgeboekt. Wel is het mogelijk de workshop voor jezelf te boeken (1 op 1) of met een groepje vrouwen uit je eigen omgeving. Denk aan vriendinnen, collega's of familie. Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op om een geschikte datum te plannen.


WORKSHOP VISAGIE MET FOTOSHOOT

Make-up is best een beetje een dingetje... Je wilt er niet echt 'opgemaakt' uit zien, maar wel verzorgd. Met alles wat mooi is aan jouw gezicht geaccentueerd en vlekjes en oneffenheden handig gecamoufleerd. Op zo'n manier dat je er in die vergadering van 16.00 uur nog net zo fris en fruitig uitziet als die van 10.00 uur vanmorgen.


En dan... als je er op je mooist uit ziet en helemaal zelfverzekerd bent maak je van dat geweldige moment gebruik om gelijk op de foto te gaan. Zo eentje die je met trots op je LinkedIn profiel of je website zet. Omdat jij er gewoon goed uitziet, helemaal als jezelf!


Kan dat? Ook als je niet weet hoe je een mooie dagmake-up aanbrengt of nooit echt leuk op de foto staat? Jazeker kan dat! En het is makkelijker dan je denkt.


aNGELA VAN Bian Visagie en cARLA VAN Aminda Fotografie bedachten een workshop die perfect is als jij je in het bovenstaande herkent

Hoe is de workshop samengesteld?


DEEL I

In ca 1,5 uur tijd leert Angela je een perfecte (zakelijke) dagmake-up aan te brengen.

Je maakt kennis met de mogelijkheden voor je eigen gezicht en je leert deze optimaal te benutten:

  • reinigen van de huid

Aanbrengen van :

  • dagcrème
  • concealer, primer en foundation
  • oogmake-up
  • perfecte wenkbrauw- en lipaccenten
  • blush

Tips:

  • hoe jouw make-up de hele dag blijft zitten. 
  • hoe je make-up te perfectioneren na een dag werken als je nog door wil naar een receptie of een etentje.


DEEL II

De visagist kijkt nog even jouw make-up na en werkt het waar nodig bij. Dan maakt Carla een testfoto om te kijken of alles is zoals het moet zijn.

Vervolgens bespreekt ze met jou waar je de foto's voor wil gebruiken en wat je favoriete muziek is.

Die gaan we namelijk afspelen wanneer jij op de foto gaat. Dat helpt om een sfeer te creëren die helemaal past bij jou.

Als alles klopt worden er een paar mooie portretten van je gemaakt. Je hebt in het e-book al gelezen hoe het gaat met poseren en het kiezen van de juiste kleding, dus je weet al dat een fotoshoot vooral leuk is en niks om je druk over te maken. Als jij weer naar huis bent kiest de fotograaf de 3 mooiste foto's uit en bewerkt deze zorgvuldig in photoshop. Tijdelijke imperfecties worden weggewerkt dus heb je net een wondje of een puistje? Geen probleem, die zie jij niet terug op jouw foto's.


Binnen 1 tot 3 weken ontvang je een link naar een online gallery waar je de foto's kunt bewonderen en downloaden in websize. Dat is een formaat, geschikt voor Social Media en ander digitaal gebruik.

Wil je een afdruk of een vergroting van een foto dan kun je die in de online printshop bestellen.


EXTRA

Speciaal voor jou hebben we een beautybag samengesteld met waardevolle inhoud die je tijdens de workshop kunt gebruiken, maar ook later, als je weer thuis bent. De inhoud richt zich zowel op je innerlijke als je uiterlijke schoonheid. Wat er precies in zit blijft nog even een verrassing, maar we weten zeker dat je er blij van wordt! De beautybag die jij helemaal gratis ontvangt heeft een winkelwaarde van maar liefst € 50,-!


Zodra je betaald hebt en je boeking definitief is ontvang je een e-book boordevol informatie en tips. Goed voor de voorpret, om je voor te bereiden, maar ook heel handig als je later nog eens wil nalezen hoe je ook alweer die blush aanbrengt.Jouw investering

4 deelnemers  € 150,00

3 deelnemers  € 195,00

2 deelnemers  € 250,00

1 deelnemer  € 395,00

De prijzen zijn per persoon, exclusief 21% BTW en inclusief alle visagie-materialen*, 3 professionele portretfoto's, een e-book, een beautybag ter waarde van € 50,- en koffie, thee en lekkers.


RESERVEREN

Reserveren kan door onderstaand formulier in te vullen. Na ontvangst van jouw inschrijving nemen wij contact met je op om een geschikte datum te plannen. Zodra dat rond is ontvang je een betaallink. Wanneer je betaling binnen is, is jouw reservering definitief en krijg je automatisch toegang tot het e-book.


*Gebruik van de make-up tijdens de workshop is inbegrepen.

Bian Visagie werkt met het gerenommeerde Italiaanse make-up merk PUPA. Dit is hypoallergeen en niet op dieren getest. Tijdens de workshop krijg je de gelegenheid hiermee te werken.


Je ontvangt de factuur op bedrijfsnaam in je mailbox na afloop van de workshop.

"Ik wist als klein meisje al dat ik visagist wilde worden.
Iedere vrouw verdient het om te stralen en zich mooi te voelen."

Angela, is een kei in haar vak, weet perfect en snel hoe ze elk idee moet vertalen naar make up en hairstyling.
Ze is open en vriendelijk. Luistert, kijkt en denkt altijd mee, waardoor elk detail haar opvalt. Haar passie voor make up en hairstyling, deskundigheid en liefde voor vak gecombineerd met haar oog voor detail maken van haar de perfecte professional.

visagist angela