gratis styling en visagie!Tijdens de introductieperiode die duurt tot eind mei, betaal je alleen de fotoshoot en krijg je de kledingstyling, make-up en haarstyling er gratis bij! Dat is een prachtige kans om alles uit jouw fotoshoot te halen.

Boek jouw all-in fotoshoot voor eind mei en profiteer van de speciale introductiekorting!Wat kun je precies verwachten?

💃Onze stylist neemt contact met je op en bespreekt jouw wensen. Ze maakt een moodboard en stelt de perfecte outfit voor je samen. Ze begint met jouw eigen favoriete items die ze aanvult met kleding en accessoires in de studio. Een styling advies waar je ook na de shoot nog veel profijt van zult hebben!


💃Onze visagist past jouw make-up aan op jouw favoriete outfit en houdt daarbij uiteraard rekening met al jouw wensen. Draag je nooit make-up en wil je dat ook voor de foto niet, dan kies je gewoon voor de 'no make-up-look'. Kan allemaal, precies zoals jij het graag wil. Je stijlt thuis je eigen haar zoals je dat gewend bent en Loïs stijlt het af zoals bij jou en je outfit past.


💃Als alles helemaal klopt kom je naar de fotostudio die direct naast de stijlstudio ligt. Samen met de fotograaf kies je de achtergrond die past bij jouw outfit en gewenste stijl. In de studio heerst een ontspannen sfeer en als je wil klinkt jouw favoriete muziek op de achtergrond. De stylist en visagist blijven in de buurt om er zeker van te zijn dat het plaatje helemaal klopt. Als jij naar huis gaat worden jouw foto's geupload in de computer en bewerkt in een passende stijl. Binnen 2 weken ontvang je een link naar jouw persoonlijke fotogallery. De eerste 6 foto's kun je gratis downloaden in websize. Wil je meer foto's of afdrukken? Dat kan altijd tegen meerprijs.Deze all-in shoot kost normaal € 545,- maar tijdens de introductieweken kost de shoot maar € 395,- . De styling en visagie zijn dan helemaal gratis!