Beste Roelien,


Dankjewel voor je aanvraag voor een fotoshoot en de mogelijkheid een voordelig abonnement af te sluiten. We hebben al even met elkaar gesproken over jullie wensen en ik beloofde jou een offerte te sturen. Hieronder vind je mijn voorstel en alle overige informatie. Heb je na het lezen daarvan nog vragen? Aarzel dan niet contact met mij op te nemen op 06 4903 2209 of via het contactformulier.


Hartelijke groet,

Carla





DE SHOOT VAN 20 OKTOBER AANSTAANDE


De shoot zal plaatsvinden op 20 oktober aanstaande in Amersfoort, op twee verschillende locaties, volgens jouw briefing. Je hebt aangegeven voorkeur te hebben voor foto's met veel licht. Afhankelijk van de locatie zal ik er zoveel mogelijk licht in brengen. Het accent ligt in alle gevallen op de Bijbel, in de context van mensen die de bijbel lezen, vasthouden, waar hij op tafel ligt of waar eruit wordt voorgelezen.


De shoot omvat 2 dagdelen. Een shoot als deze kost € 395,- per dagdeel, ex BTW en reiskosten. Wanneer je nu besluit voor 2023 het zakelijk jaarabonnement af te sluiten, bied ik je deze shoots aan voor een totaalbedrag van € 695,- ex BTW en reiskosten.



HET ABONNEMENT


We hebben gesproken over de mogelijkheid een abonnement af te sluiten. Dat geeft mij continuïteit en in ruil daarvoor ben ik van harte bereid jullie korting te verlenen.

Het abonnement omvat de volgende shoots die afgenomen kunnen worden tussen 01-01-2023 en 31-12-2023:

  • 3 headshotdagen, op de locatie van het NBG in Haarlem, vrijstaande portretten, zowel in JPG als PNG formaat.
  • 2 dagen (of 4 dagdelen) beeldbankshoot tbv socials en website.


DE KORTING

De normale prijs voor een headshotshoot is € 295,- basiskosten, inclusief 1 persoon. Daarna € 50,- per persoon. Aangezien dit al een speciale prijs is zit de korting in de basisprijs, die wordt teruggebracht naar € 255,- ex btw en reiskosten.

De beeldbankshoots bied ik aan per dagdeel (max 3 uur shooten), maar kunnen natuurlijk gecombineerd worden tot shootdagen van maximaal 6 uur shooten.

De normale prijs voor een beeldbankshoot per dagdeel is € 395,- en bied ik aan voor € 325,- per dagdeel.


Het afsluiten van dit zakelijk jaarabonnement levert een totale korting op van € 400,-.


DE VOORWAARDEN

  • De overeenkomst wordt aangegaan voor de duur van 1 kalenderjaar en wordt niet automatisch verlengd, tenzij anders overeengekomen.
  • De korting geldt alleen voor het NBG voor de specifieke fotoshoots zoals hierboven beschreven.
  • De shoots worden per 01-01-2023 gefactureerd in een voorschotnota en binnen de betalingstermijn voldaan.
  • Per shoot worden vervolgens alleen nog achteraf reiskosten gefactureerd en in het geval van de headshots het gereduceerde tarief van € 50,- per persoon.
  • De shoots worden door het NBG zelf ingeboekt, er volgt geen herinnering. Bij niet afgenomen shoots vindt geen restitutie plaats.



wanneer zijn de foto's klaar?

Het resultaat van de fotoshoot krijg je binnen 3 weken te zien. Je ontvangt in je mailbox een link naar een photogallery waar al je foto's in staan. De selectie van jouw keuze kun je downloaden op je computer in websize en/of HR via de link rechts boven in het menu. Websize is het meest geschikt voor digitaal gebruik. HR heb je alleen nodig als je de foto's wil afdrukken.

heb je nog andere vragen?

Kijk dan eens bij de veel gestelde vragen op deze website. Misschien vind je daar het antwoord al. Zo niet, stel dan je vraag hier. Je krijgt zo snel mogelijk antwoord.

VOORWAARDEN EN PRIVACY

Door te klikken op de links vind je de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.