Beste Roelien,


Wat leuk dat je weer een offerte hebt aangevraagd voor 2024. Dat doe ik natuurlijk graag en niet in de laatste plaats vanwege de leuke band die we inmiddels hebben opgebouwd.

Kleine kanttekening: in de maanden januari en februari ben ik niet beschikbaar ben vanwege onze reis naar Nieuw Zeeland, maar gezien de planning van afgelopen jaar vermoed ik dat dit voor jullie geen probleem is.


Hieronder vind je mijn voorstel en alle overige informatie. Heb je na het lezen daarvan nog vragen? Aarzel dan niet contact met mij op te nemen op 06 4903 2209 of via het contactformulier.


Hartelijke groet,

CarlaHET ABONNEMENT


Het abonnement omvat de volgende shoots die afgenomen kunnen worden tussen 01-03-2024 en 31-12-2024:

  • 2 headshotdagen, op de locatie van het NBG in Haarlem, vrijstaande portretten, zowel in JPG als PNG formaat.
  • 4 beeldbankshoot tbv socials en website.


DE KORTING

De reguliere prijs voor een headshotshoot is € 325,- basiskosten, inclusief 1 persoon. Daarna € 75,- per persoon.

Het jaarabonnement geeft een korting op de basisprijs, die wordt teruggebracht naar € 300,- ex btw en reiskosten. De speciale prijs van € 50,- per persoon blijft ook in dit nieuwe jaar voor jullie gelijk.

De beeldbankshoots bied ik aan per 2 uur, maar kunnen natuurlijk gecombineerd worden.

De reguliere prijs voor een beeldbankshoot is € 395,- voor 2 uur en bied ik aan voor € 345,-.


DE VOORWAARDEN

  • De overeenkomst wordt aangegaan voor de duur van 1 kalenderjaar en wordt niet automatisch verlengd, tenzij anders overeengekomen.
  • De korting geldt alleen voor het NBG voor de specifieke fotoshoots zoals hierboven beschreven.
  • Het abonnement wordt gefactureerd op een nader overeen te komen moment, in een voorschotnota en binnen de betalingstermijn voldaan.
  • Per shoot worden vervolgens alleen nog achteraf reis- en verblijfkosten gefactureerd en in het geval van de headshots het gereduceerde tarief van € 50,- per persoon.
  • De shoots worden door het NBG zelf ingeboekt, er volgt geen herinnering. Bij niet afgenomen shoots vindt geen restitutie plaats.wanneer zijn de foto's klaar?

Het resultaat van de fotoshoot krijg je binnen 3 weken te zien. Je ontvangt in je mailbox een link naar een photogallery waar al je foto's in staan. De selectie van jouw keuze kun je downloaden op je computer in websize en/of HR via de link rechts boven in het menu. Websize is het meest geschikt voor digitaal gebruik. HR heb je alleen nodig als je de foto's wil afdrukken.

heb je nog andere vragen?

Kijk dan eens bij de veel gestelde vragen op deze website. Misschien vind je daar het antwoord al. Zo niet, stel dan je vraag hier. Je krijgt zo snel mogelijk antwoord.

VOORWAARDEN EN PRIVACY

Door te klikken op de links vind je de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.