Maak een keuze uit de volgende opties

Persoonlijke fotoshoot

Ontdek je Innerlijke Schoonheid met een Persoonlijke Fotoshoot

 

Ben je klaar om in contact te komen met je ware zelf en liefdevol naar jezelf te kijken? Dit is een unieke fotoshootervaring die je helpt om je innerlijke schoonheid te ontdekken en te omarmen.

 

Meer informatie

Deze shoot is ook heel geschikt voor vrouwen die te maken hebben met borstkanker.

Fotoshoot voor vrouwen met borstkanker

In mijn werk als fotograaf heb ik gemerkt hoe krachtig de impact van een fotoshoot kan zijn. Het helpt vrouwen zichzelf op een nieuwe manier te zien en kan een grote rol spelen in het proces van acceptatie en zelfliefde. Dit geldt zelfs nog sterker voor vrouwen die te maken hebben met borstkanker. Het proces van diagnose, behandeling en herstel brengt niet alleen fysieke veranderingen met zich mee, maar ook emotionele en mentale uitdagingen. Het kan heel moeilijk zijn jezelf te zien als mooi en vrouwelijk wanneer er zoiets ingrijpends in je lichaam gebeurt. Het is mijn doel om elke vrouw die voor mijn camera staat te laten zien dat ze prachtig is zoals ze is, haar te helpen een liefdevolle relatie met zichzelf op te bouwen, ondanks de borstkanker. Mijn motto is niet voor niets 'Be someone you love'.  Ook - en misschien wel juist - als je lichaam zo'n ingrijpende verandering ondergaat of heeft ondergaan. 

 

Meer informatie

 

Branding shoot (voor ondernemers)

In de moderne zakenwereld draait alles om zichtbaarheid en authenticiteit. Onze branding fotoshoot helpt je om jouw merkverhaal krachtig en authentiek te vertellen. We creëren beelden die niet alleen jouw professionele kant laten zien, maar ook jouw persoonlijke passie en betrokkenheid.

 

Meer informatie

Zomerspecial

Aanbieding, geldig  tijdens de zomermaanden (juni, juli en augustus)

Een compacte fotoshoot in de avonduren op een buitenlocatie naar keuze.

 

 Meer informatie