Persoonlijke fotoshoot

 

Ontdek je Innerlijke Schoonheid met een Persoonlijke Fotoshoot

Ben je klaar om in contact te komen met je ware zelf en liefdevol naar jezelf te kijken? Dit is een unieke fotoshootervaring die je helpt om je innerlijke schoonheid te ontdekken en te omarmen.

 

Waarom deze fotoshoot? Deze fotoshoot is meer dan alleen foto's maken. Het is een reis naar zelfontdekking en zelfliefde. We creëren een veilige, vertrouwde omgeving waar je je volledig op je gemak voelt. We nemen de tijd om jouw unieke schoonheid vast te leggen, met de focus op jouw persoonlijkheid.

 

Verbinding staat centraal Ik werk altijd vanuit verbinding. Mijn aanpak is zacht, respectvol en afgestemd op jouw behoeften en wensen. Ik neem de tijd je te leren kennen en om ervoor te zorgen dat je je op je gemak voelt voor de camera.

 

Jouw keuze, jouw comfort Wil je je kracht en sensualiteit vieren in lingerie? Of voel je je meer op je gemak in je favoriete outfit? De keuze is helemaal aan jou. Wat je ook kiest, ik zorg ervoor dat je je comfortabel en zelfverzekerd voelt.

 

Voor vrouwen die te maken hebben met borstkanker Voor vrouwen die te maken hebben met borstkanker bied ik een speciale fotoshoot aan die helpt om liefdevol om te gaan met je veranderende lichaam en situatie. Deze sessie is ontworpen om je kracht en veerkracht te vieren en om je te helpen een nieuwe, positieve relatie met je lichaam op te bouwen. Samen creëren we beelden die jouw moed en schoonheid vastleggen, precies zoals je bent.

 

De fotoshoot omvat:

  • Een intakegesprek om jouw wensen en verwachtingen te bespreken
  • Een ontspannen en veilige fotoshoot in een vertrouwde omgeving
  • Persoonlijke begeleiding en ondersteuning gedurende de hele sessie
  • Professionele nabewerking van de foto's zodat jij helemaal tot je recht komt

 

Boek nu jouw unieke fotoshoot Ben je klaar om jezelf op een nieuwe manier te zien en te waarderen? Neem vandaag nog contact op om jouw persoonlijke fotoshoot te boeken. Laten we samen jouw innerlijke schoonheid vastleggen en vieren!

 

Jouw investering is € 350,- inclusief BTW, 25 foto's in websize en een gratis mini fotoboekje

Extra foto's zijn bij te bestellen, ook kun je prints, fotoboekjes en bewaarboxen bestellen

Visagie kost € 75,- inclusief BTW

Styling voor 2 verschillende outfits kost € 195,- inclusief BTW

 

NB. Heb jij borstkanker en wil je deze shoot boeken maar heb je een tegemoetkoming nodig in de kosten? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.