Fotoshoot voor vrouwen met borstkanker

 

In mijn werk als fotograaf heb ik gemerkt hoe krachtig de impact van een fotoshoot kan zijn. Het helpt vrouwen zichzelf op een nieuwe manier te zien en kan een grote rol spelen in het proces van acceptatie en zelfliefde. Dit geldt zelfs nog sterker voor vrouwen die te maken hebben met borstkanker. Het proces van diagnose, behandeling en herstel brengt niet alleen fysieke veranderingen met zich mee, maar ook emotionele en mentale uitdagingen. Het kan heel moeilijk zijn jezelf te zien als mooi en vrouwelijk wanneer er zoiets ingrijpends in je lichaam gebeurt. 

 

Eigen ervaring Met twee zussen en twee schoonzussen die de diagnose kregen is het ook voor mij de afgelopen jaren heel dichtbij gekomen. Zelf werd ik in 2018 ook uit het bevolkingsonderzoek gepikt. Nare onderzoeken volgden en uiteindelijk zijn er plekjes uit voorzorg verwijderd. Wellicht dat ik me daarom zo verbonden voel met al die vrouwen (1 op de 7!) die de diagnose borstkanker krijgen. 

 

Waarom bied ik dit aan? Twee jaar geleden meldde zich een vrouw bij mij die haar borsten preventief moest laten verwijderen. Ze vroeg of ik haar wilde fotograferen. Zodat ze foto's had van hoe ze er uitzag voor de operatie. Die fotoshoot heb ik met heel veel liefde gedaan maar o, wat vond ik het spannend! Ik besefte hoe belangrijk het voor haar was en ik heb in mijn hele leven nog nooit iets zó graag goed willen doen. Sindsdien kwamen er meer vrouwen op mijn pad met dezelfde vraag en ik voelde dat dit iets is wat echt bij me past en wat ik graag vaker wil doen. Vooral omdat ik heb gezien hoe helpend het kan zijn in het proces. Daarom dit bijzondere en persoonlijke aanbod dat speciaal is afgestemd op vrouwen in dit traject.

 

Waarom deze fotoshoot? Deze fotoshoot is meer dan alleen foto's maken. Het is een reis naar hervonden zelfliefde, een cadeau aan jezelf. We creëren een veilige, vertrouwde omgeving waar je je volledig op je gemak voelt. We nemen de tijd om jouw unieke persoonlijkheid en schoonheid vast te leggen, met de focus op jouw persoonlijkheid. Deze fotoshoot is bedoeld  jou te helpen je mooi en krachtig te voelen, om je te ondersteunen bij het opnieuw leren kennen en accepteren van je veranderde lichaam. Of het juist te laten vastleggen hoe het is voor de operatie, om de herinnering vast te houden. 

 

Verbinding staat centraal Ik werk altijd vanuit verbinding. Mijn aanpak is zacht, respectvol en afgestemd op jouw behoeften en wensen. Ik neem de tijd je te leren kennen en om ervoor te zorgen dat je je op je gemak voelt voor de camera.

 

Jouw keuze, jouw comfort Wil je je kracht en sensualiteit vieren in lingerie? Of voel je je meer op je gemak in je favoriete outfit? De keuze is helemaal aan jou. Wat je ook kiest, ik zorg ervoor dat je je comfortabel en zelfverzekerd voelt. Je mag je tijdens de shoot zo vaak verkleden als je wil, dus je kunt het ook allebei doen.

 

Mijn doel Het is mijn doel om elke vrouw die voor mijn camera staat te laten zien dat ze prachtig is zoals ze is, haar te helpen een liefdevolle relatie met zichzelf op te bouwen, ondanks de borstkanker. Mijn motto is niet voor niets 'Be someone you love'.  Ook - en misschien wel juist - als je lichaam zo'n ingrijpende verandering ondergaat of heeft ondergaan. 

 

De fotoshoot omvat:

  • Een intakegesprek om jouw wensen en verwachtingen te bespreken
  • Een ontspannen en veilige fotoshoot in een vertrouwde omgeving
  • Persoonlijke begeleiding en ondersteuning gedurende de hele sessie
  • Professionele nabewerking van de foto's zodat jij helemaal tot je recht komt

 

Boek nu jouw unieke fotoshoot Ben je klaar om jezelf dit cadeau te gunnen? Neem vandaag nog contact op om jouw persoonlijke fotoshoot te boeken. Laten we samen jouw innerlijke schoonheid vastleggen en vieren!

 

Jouw investering is € 350,- inclusief BTW, 25 foto's in websize en een gratis mini fotoboekje

NB. Wil je deze shoot boeken maar heb je een tegemoetkoming nodig in de kosten? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Extra foto's zijn bij te bestellen, ook kun je prints, fotoboekjes en bewaarboxen bestellen

Visagie kost € 75,- inclusief BTW

Styling voor 2 verschillende outfits kost € 195,- inclusief BTW