Slechts een paar weken per jaar boekbaar:

de zomershoot voor groepen (2-8 personen)

Het hele jaar door krijg ik aanvragen voor groepsfoto's en ik zeg altijd nee. Maar...... een paar weken per jaar maak ik een uitzondering en die tijd is nu aangebroken.

Boek snel, want vol = vol. De zomershoot is AAN!


De zomershoot is geschikt voor groepen tot 8 personen en vindt plaats op een avond tussen nu en eind augustus.


Dit zijn natuurlijk geen standaard groepsfoto's, maar helemaal Aminda-stijl. Niet strak poseren, gewoon lekker spelen, wandelen of mijmeren. Ik ben erbij en zal af en toe wat aanwijzingen geven voor het mooiste resultaat, maar de focus ligt op jullie, lekker in je element, ongedwongen. Het resultaat is een gevarieerde serie van groepsfoto's (ok, hier en daar een geposeerde mag) en individuele portretten, veraf en dichtbij. Klinkt dat goed? Lees dan vooral even verder! De tekst gaat door onder de foto.

let's go outside!

DE SHOOT

De shoot vindt buiten plaats, in de vrije natuur. Ik heb gekozen voor een bijzondere buitenlocatie: het Kootwijkerzand.

Dit is de grootste actieve zandverstuiving van Europa, ontstaan door overbegrazing en het afplaggen van heideplaggen, in een ver verleden. Je vindt er zandduinen en bizarre bomen met opengewaaide wortels en loslopend wild. Een prachtig decor voor jouw foto's. We ontmoeten elkaar op de parkeerplaats van de uitkijktoren, Houtvester van Het Hoffweg 3775, Kootwijk. Daarna lopen we met elkaar naar de plek waar we de foto's gaan maken. Of beter gezegd: waar ik foto's ga maken en jullie lekker gaan genieten van dit moment, het gevoel van het zand tussen je tenen en de zalige warmte van het zonnetje, nog voelbaar in het zand. De shoot duurt ongeveer 3 kwartier en vindt in de avond plaats, bij voorkeur tussen 20.00 en 21.00 uur.


liever alleen?

Dat kan natuurlijk ook. Kijk dan even hier.


DE OPLEVERING

De foto's worden zorgvuldig bewerkt in photoshop. Tijdelijke imperfecties (denk aan een puistje, een blauwe plek of een wondje) haal ik weg, daar zie je niks meer van. Zodra de foto's klaar zijn ontvang je een mail met een link naar jullie persoonlijke online gallery. Daarin vind je de allermooiste foto's met logo, zodat jullie je keuze kunnen maken. Afhankelijk van de gekozen opties ontvang je de foto's met logo en kies je er 20 uit die je daarna zonder logo ontvangt, of krijg je gelijk de hele gallery zonder logo, zodat je alle foto's direct kunt downloaden. Alle foto's zijn in hoge kwaliteit websize, geschikt voor digitaal gebruik. Eventuele prints kun je bestellen in de printshop. Bij het boeken van de shoot kun je nu ook kiezen voor een mooi luxe bewaarbox met de 20 mooiste foto's in fine-art print, formaat 15x23. Dit is een prachtige kwaliteit print waar jullie foto's super mooi op uitkomen. Elke foto is een klein kunstwerkje op zich. Klik hier voor meer informatie of klik op 'luxe bewaarbox' in het menu.


wat kost de shoot?

Hieronder vind je een overzicht van de basisprijs en de verschillende opties. Klik ze eenvoudig aan en klik op verzenden. Zodra de boeking binnen is neem ik contact met je op om de shoot te plannen.
ja ik wil de zomershoot boeken!


Vul je contactgegevens in en stel zelf je shoot samen.

Zodra je aanvraag binnen is neem ik contact met je op om de shoot te plannen. Je kunt in dit formulier ook eerst nog een vraag stellen.

De foto's van de basisshoot en in de bewaarbox kun je uiteraard zelf uitkiezen.


Je contactgegevens zijn veilig en worden alleen gebruikt voor deze aanvraag, tenzij je aangeeft de mailing te willen ontvangen. Je gegevens worden nooit aan derden verstrekt. (zie privacyverklaring)

niet verplicht, wel handig voor contact via whatsapp

Je kunt je makkelijk weer uitschrijven.