Het team

In de loop der jaren heb ik een team van mensen om me heen verzameld waar ik graag mee samenwerk. Het zijn stuk voor stuk mensen die passen bij mij en mijn manier van werken en je kunt hun diensten boeken bij jouw shoot.  Ik stel ze graag even aan je voor. Loïs 

Visagist

Loïs heeft een enorme passie voor huidverzorging en visagie en dat merk je meteen. Ze werkt met de nieuwste technieken en professionele make-up merken om ervoor te zorgen dat jij kan stralen.
Ze neemt de tijd om zich te verdiepen in jouw wensen en voelt feilloos aan wat bij jou past.  Loïs heeft een prachtig talent om jouw natuurlijke schoonheid te benadrukken, zodat jij op je mooist op de foto gaat.

Foto van de visagist

Foto van de branding specialist

Ilona

Fashion stylist

Heb jij geen idee wat je aan moet tijdens jouw fotoshoot? Met haar sprankelende persoonlijkheid, creativiteit en gevoel voor wat bij jou past, is Ilona de aangewezen persoon voor het selecteren van de juiste kleding en accessoires voor jouw fotoshoot. Zij kan je helpen met het creëren van een specifieke look of stemming die perfect aansluit op de algehele visie voor de shoot. 


Angela 

Visagist / Hairstylist

Heb je behoefte aan een visagist die ook ruime aandacht besteedt aan jouw haar? Dan ben je bij Angela aan het juiste adres. Angela heeft haar sporen verdiend als visagist voor TV en fotoshoots en is al jaren een van de vaste teamleden van Aminda Fotografie. Ze voelt feilloos aan welke stijl bij jou past en zorgt ervoor dat jij stralend op de foto gaat. 

 

Foto van de healing coach

Foto van de branding specialist

EVA 

Branding specialist

EVA is een creatieve duizendpoot die klaar staat om jouw merk naar een hoger niveau te tillen. Haar benadering is intuïtief en empathisch, altijd luisterend naar de unieke behoefte en visie van haar klanten. Door haar creatieve flair weet ze jouw branding fotoshoot te transformeren tot een inspirerend verhaal dat de juiste doelgroep aanspreekt.