Reviews

Wat zeggen klanten? Je leest het hieronder. Een volledig overzicht van alle reviews vind je op Google.


Shantal Rovers

Ik gun echt iedereen een fotoshoot-ervaring bij Carla. Vond het idee eerst spannend, maar vanaf het moment dat ik aankwam, voelde ik mij zo welkom en zo op mijn gemak.

Carla is een heel fijn, lief en warm persoon dus voordat het kopje thee op tafel staat voel je je al enorm thuis in haar prachtige studio.

Ze gaf mij aanwijzingen en tips om mij op mijn gemak te stellen en om het beste uit mijn poses te halen. De hele shoot was een heel fijn me-time momentje.

Carla is zeer professioneel en gaat op zoek naar precies dat wat bij jou past, zelfs mijn lievelingsmuziek werd gedraaid.

Ik was onder de indruk van het geweldige resultaat van de fotoshoot. Ze wist mijn persoonlijkheid en stijl op een unieke manier vast te leggen. Ben zo mega mega blij met mijn foto’s!

Een ode aan je vrouwelijkheid, dit gun ik echt elke vrouw. Lieve Carla, nogmaals bedankt voor deze experience en de blijvende herinnering.

Foto van de visagist

Juliët van Renssen

Carla laat je stralen op je eigen manier. Ze heeft een heerlijke ruime studio en genoeg accessoires, achtergronden en middelen voor een toffe fotoshoot. Ook kent ze mensen die de visagie goed kunnen regelen. Al met al een hele fijne shoot gehad met prachtig resultaat omdat Carla de tijd neemt en de verbinding zoekt!

Foto van Juliet

Noëlle de Wilde

Het was toch een beetje spannend om de controle uit handen te geven. Ik wist namelijk precies in welke sfeer ik foto's wilde voor mijn site. Ik vond het spannend of ik dit ook goed kon overbrengen maar dit was compleet onnodig. Carla voelde precies aan wat ik wilde.

Daar komt bij dat ik me nooit zo goed houding weet te geven op foto's waardoor het geposeerd overkomt. Ook dit was nu helemaal anders. Door de rust die Carla uitstraalt, de muziek op de achtergrond en de subtiele aanwijzingen kwamen we samen in een bubbel waarbij de camera en de buitenwereld niet leek te bestaan. Ik was helemaal niet bezig met hoe ik op de foto kwam en dat er mensen rondliepen en echt elke foto die Carla heeft gemaakt is prachtig. Ik ben super blij en mijn site is precies geworden zoals ik in gedachten had. Dank je wel lieve Carla.

Foto van de branding specialist

Alies Dorgelo

Met muziek aan kwam ik langzaam los en Carla bewoog moeiteloos om mij heen met haar camera. Ik had niet het gevoel ‘vastgelegd’ te worden en samen volgden we de natuurlijke stroom die zich als vanzelf ontvouwde. Carla is een invoelende fotografe met het grote talent om iemands kern waarachtig vast te leggen. Zonder opsmuk en gedoe. Ze is er gewoon en dat geeft veel vertrouwen op die toch spannende plek voor de lens.

Foto van de branding specialist

Maaike van der Graaf

Best spannend om zoveel foto's van jezelf te laten maken! De shoot was heel ontspannen en Carla liet me tussendoor ook zelf kiezen waar ik me comfortabel bij voel en welke beelden ik mooi vind. De foto's zijn prachtig geworden en ik kan een hele tijd vooruit met de beeldbank! Het laat écht zien wie ik ben. Carla is een absolute aanrader! Ontspannen, betrokken en steengoed in haar vak!

Foto van de healing coach

Wendy van Amerongen

Ik heb zowel de persoonlijke fotoshoot als de Zakelijke Shoot gedaan en over beiden ben ik super tevreden. Er zijn prachtige foto's uit naar voren gekomen en ik heb ook nog eens een hele fijne en ontspannen middag gehad. Ik denk dat ik mezelf maar ieder jaar zo'n shoot cadeau moet doen, want met Carla achter de camera ben je dan gewoon een prachtige dag uit en krijg je daarna nog eens het cadeau van de foto's. Het is écht 1 groot feest

Foto van de healing coach

Elise Lengkeek

Carla is een fotograaf met het talent om iemands eigenheid te zien en te laten zien. Op een speelse, natuurlijke manier weet ze het beste te halen uit iemand die zich totaal niet fotogeniek voelt!

Ik heb twee shoots met haar gedaan, een voor mezelf en een voor mijn lief! Het was echt een feest om met haar te werken, omdat ze zorgt voor ontspanning en plezier.
Dat zagen wij ook later terug in de foto's die de shoots hebben opgeleverd. Wat een kwaliteit en wat een geweldig mens om mee te werken!

Foto van de healing coach