Healing fotografie

 

Be someone you love

Het raakt me dat er zoveel vrouwen zijn die in de loop der jaren het contact met zichzelf zijn kwijtgeraakt. Door allerlei omstandigheden is het heel moeilijk geworden liefdevol naar zichzelf te kijken. Herkenbaar? Zijn er in het verleden misschien dingen gebeurd of zijn er dingen tegen je gezegd die maken dat je bent vergeten dat je het zo waard bent om voluit te leven, tevoorschijn te komen als de prachtige vrouw die je bent. Dat je het waard bent geliefd te zijn. In de eerste plaats door jezelf, daar begint het.

 

Deze dingen die in het verleden gebeurd zijn noemen we trauma's en zijn de achterliggende reden waarom jij niet op de foto wil of durft. Ik zie het keer op keer weer gebeuren in mijn studio; trauma's komen boven waardoor je blokkeert zodra de camera op je gericht wordt. Daarom ontwikkelde ik samen met healing coach Noëlle van Be your true color een concept dat jou hiervan verlost en waardoor ook jij stralend op de foto staat.  We noemen het Healing fotografie:  een unieke ervaring die veel verder gaat dan alleen foto's maken.

 

Over ons

Noëlle van Be your true color
Noëlle is een ervaren healing coach die gespecialiseerd is in het helpen van vrouwen om hun ware zelf te ontdekken en te omarmen. Met haar zachte en ondersteunende aanpak helpt ze je om door blokkades heen te breken en je ware kleuren te laten stralen. En dat allemaal in 1 sessie! Als ik het niet zelf had ervaren (want ja, ook voor mij was dit herkenbaar) dan zou ik het niet zo stellig durven beweren. Lees verder over Noëlle op haar website

 

Carla van Aminda Fotografie
Carla is een professionele fotografe met een passie voor het vastleggen van de schoonheid en kracht van elke vrouw. Met een warme en empathische benadering zorgt zij ervoor dat je je op je gemak voelt en dat je op de foto schittert als de prachtige vrouw die je bent. Lees meer over Carla op deze website

 

Het Concept

Onze healing shoot is speciaal ontworpen voor vrouwen die om uiteenlopende redenen moeite hebben zichzelf te omarmen en die zich hierdoor ongemakkelijk voelen om op de foto te gaan. Dit unieke concept bestaat uit:

  • Een intakegesprek
  • Een healingsessie met Noëlle van Be your true color die bestaat uit een online gedeelte en een uitgebreide live-sessie van gemiddeld 3 uur. De healingsessie helpt je anders te kijken naar jezelf waardoor je je zelfverzekerder gaat voelen en je tijdens de fotoshoot kunt stralen als nooit tevoren.
  • Een uitgebreide persoonlijke fotoshoot bij Aminda Fotografie van gemiddeld 2 uur waarin jij je net zo vaak mag verkleden als je wil. De fotoshoot vindt plaats op een datum vanaf een week na de healing sessie
  • Een persoonlijke gallery met minimaal 25 prachtige foto's die jouw stralende zelf laten zien.
  • Een gratis fotoboekje met jouw mooiste foto's als blijvende herinnering.

 

Tarieven en boeken

Boek nu jouw unieke healing fotoshoot

Ben je klaar om jezelf op een nieuwe manier te zien en te waarderen? Neem vandaag nog contact op om jouw healing fotoshoot te boeken. 

Investeren in jezelf is het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven. Laat ons je helpen met andere ogen naar jezelf te kijken zodat je kunt stralen!

 

Een healing met Noëlle kost € 245,-  Een persoonlijke fotoshoot € 350,-

MAAR....  Noëlle en ik hebben een missie en willen graag dat zoveel mogelijk vrouwen met andere ogen naar zichzelf gaan kijken! 

Daarom bieden wij jou op de combinatie van beiden maar liefst € 100,- korting!

 

Jouw investering is daarmee niet € 595,- maar € 495,-  voor de healing, de fotoshoot, 25 foto's in websize en een gratis mini fotoboekje

 

 

Extra foto's zijn bij te bestellen, ook kun je prints, fotoboekjes en een prachtige bewaarbox met je naam bestellen

Visagie is los bij te boeken en kost € 75,- inclusief BTW

 

logo schaamteloos jezelf